Вгору
  • «Дебют першокурсника – 2010»
  •  

А ну-мо, хлопці і дівчата, покажіть свої таланти!..

picВже тиждень триває навчальний процес, і першокурсники познайомилися з умовами аудиторних занять, кредитно-модульною системою та професорсько-викладацьким складом Європейського університету, охочим поділитися знаннями та навчити вчорашніх школярів мистецтву їх здобувати.

picАле роки студентства – це не лише інтелектуальний розвиток на шляху до обраного фаху, це можливість випробувати себе у якості актора, танцюриста, співака, музиканта. І нехай це аматорство має місцеву популярність, але як позитивно воно впливає на створення активної життєвої позиції, покращує комунікативні навички і формує здорові амбіції.

pic8 вересня 2010 року у с. Мироцькому на базі спортивно-оздоровчого комплексу Європейського університету відбувся традиційний захід «Дебют першокурсника». Працівниками Центру культури і мистецтв було розроблено шість етапів випробувань, які мали подолати учасники, продемонструвавши свій творчий, інтелектуальний та спортивний потенціал.

picСкільки ж несподіванок чекало на дебютантів?..Читання скоромовок і складання віршів, опанування танцювальними па і присідання, мистецтво пантоміми та вокальний і хоровий спів…

Казкова природа, прозоре осіннє повітря, юнацьке завзяття і присмак жаданої перемоги виправдали надії організаторів заходу. Першокурсники самовіддано змагалися за максимальну кількість балів, долаючи рекорди попередніх груп. Так, студент 211 групи факультету інформаційних систем і технологій Горєвой Антон у спортивному конкурсі зумів виконати аж 300 (!) присідань, за що отримав персональний солодкий презент.

picПідводячи підсумки організатори заходу на чолі з проректором з навчально-виховної роботи проф. Андрієм Дмитровичем Наливайком оголосили переможців. За набраною кількістю балів призові місця розподілилися так:

І місцегрупи 311 та 313 факультету безпеки підприємництва;

ІІ місцегрупи 211, 212 та 214 факультету інформаційних систем і технологій;

ІІІ місцегрупа 412 юридичного факультету.

Вітаємо переможців і дякуємо всім учасникам, організаторам і шановному ректорові університету проф. Івану Івановичу Тимошенку за комфортні умови європейського рівня, створені для навчання та відпочинку студентів.


pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard