Вгору
  • Запрошуємо абітурієнтів на наші сучасні програми «Економіка» та «Міжнародна економіка та експортно-імпортна діяльність»
  •  

 

А ви знаєте, що інновації і стартап-проєкти є сучасними підходами ведення бізнесу, які допомагають завойовувати нові ринки і потенційних покупців? Хочете дізнатися секрети успіху найбагатших людей світу? Мрієте, аби ваше прізвище одного дня замайоріло на вершині рейтингу мільярдерів планети? 
Тоді запрошуємо вас на навчання на наші сучасні освітньо-професійні програми «Економіка» та «Міжнародна економіка та експортно-імпортна діяльність»! Наші програми враховують передовий досвід і освітні практики провідних європейських університетів та надають вам можливість навчитися створювати інновації й запускати на ринки власні стартап-проєкти. 
Лише ми при розробці освітньо-професійних програм врахували, що саме інновації у ХХІ сторіччі є необхідним компонентом життя успішних людей та їх діяльності, який дозволяє компаніям змінювати свій бізнес, досягати нових вершин у виробництві та реалізовувати свій потенціал. Лише з нами ви отримаєте професійну підготовку та оволодієте практичними навичками, які допоможуть вам досягнути успіху в сфері бізнесу. Не чекайте більше і приєднуйтеся до наших освітніх програм по інноваціям й стартап-проєктам!
Наші викладачі-практики допоможуть вам створити найбільш ефективну стратегію для вашої майбутньої компанії, яка дозволить вам з легкістю обійти конкурентів на ринку і мінімізувати усі ризики, забезпечить досягнення достатньої рентабельності за будь-яких мінливих умов. Відкрийте для себе нові «рецепти» успіху і почніть користуватися своїми інноваційними стратегіями вже сьогодні.

Дізнайтеся більше про навчання в Європейському університеті 13 липня у День відкритих дверей!
Реєструйтеся на https://e-u.com.ua

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard