Вгору
  • «Зустрічаємо Різдво Христове разом з Європою»
  •  

На сучасному етапі розвитку України володіння іноземними мовами стало важливою рисою якісної освіти, нагальною потребою будь-якої освіченої людини, а також головною вимогою при прийнятті молодого спеціаліста на перспективну роботу. Маючи можливість навчатися в університетах різних країн, студенти обирають ті навчальні заклади, які відповідають цим актуальним потребам.

Працюючи у європейському освітньому просторі Європейський університет надає студентам можливість просуватися до успішного майбутнього, маючи для цього можливості вдосконалювати знання іноземних мов протягом майже всього періоду навчання. В цьому контексті Вченою Радою університету прийнято рішення та збільшено втричі кількість занять з іноземної мови студенти. На даний час студенти бакалаврату вивчають європейські мови на І, ІІ та ІІІ курсах, а також вивчення Ділової англійської мови є обов’язковим для студентів в магістратурі Європейського університету.

Для підвищення результативності та мотивації студентів щодо старанного вивчення іноземних мов викладачі іноземних мов університету намагаються зробити заняття більш цікавими, використовують інноваційні форми, проводять роботу не тільки під час аудиторних годин, але й в позааудиторний час. Спілкування іноземною мовою у неформальній атмосфері дає можливість студентам на практиці використовуючи знання, отримані раніше. Так 15 грудня 2014 року у Європейському університеті був проведений квест з англійської мови «Зустрічаємо Різдво Христове разом з Європою».

Під керівництвом викладачів іноземних мов кафедри соціально-гуманітарних дисциплін та іноземних мов доц. Рибачука К. В., доц. Форостюк І. В. та ст. викл. Чибіс Л. В. студенти провели пізнавальне змагання з елементами гри, в результаті якого учасники дізналися про традиції святкування Різдва, Нового Року та різноманітних зимових свят у Великій Британії, Італії та інших європейських країнах.

Мовами спілкування під час заходу були обрані англійська та латина як мова науки.

pic

Всі присутні, навіть прийняли поздоровлення від Римського імператора та богині Вікторії.

pic pic

Квест підготували студенти Європейського університету групи 421 – Вовчок Олена, Кондратюк Андрій, Колодій Олена, Кучма Роман та Проценко Ярослав, групи 432 – Костенецька Евеліна, Ахтаніна Олена, Матвієнко Вікторія, Несмашна Каріна, Острянська Марина, групи 028 – Клюк Юлія та Пивовар Ганна, групи 038 - Роман Стадник, групи ІШ – 111 та групи ІШ-112 – Хотяновський Тарас, Матченко Ольга, Лакей Анастасія.

pic pic pic

Переможцями студентського квесту в номінації «За активну участь та найкращу драматизацію» визнано студентів 421 групи, а в номінації «За найкращу презентацію» студентів 432 групи, а студенти 028 групи пригостили всіх присутніх на заході італійським святковим пирогом (від Ганни Пивовар).

Керівник секції іноземних мов
кафедри соціально-гуманітарних дисциплін
та іноземних мов
Форостюк І. В.

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard