Вгору
  • Дебют першокурсників – 2016
  •  

14 вересня 2016 року відбувся щорічний захід - «Дебют першокурсників» - за програмою «Ми шукаємо таланти» на спортивно-оздоровчій базі «Озерне» Європейського університету, в якому взяли участь першокурсники Бізнес-коледжу, Факультету економіки та менеджменту, Факультету інформаційних систем та технологій, Факультету безпеки підприємств, Юридичного факультету та Інституту шоу-бізнесу.

Працівниками Центру культури і мистецтв  було розроблено програму змагань, в яких першокурсники мали продемонструвати свої творчі, інтелектуальні та спортивні здібності. Змагання відбувалися на таких станціях, як: «Рекорди Європейського» (керівник - Власюк Д.Б.), «Театральна» (керівники - Тітенко Н.М., Нагрудна Н.С.), «Вокальна» (керівник – Семенченко Т.А.), «DANCE»(керівник – Малич М.В. та студенти Інституту шоу-бізнесу), «Парламент» - Студентська рада Європейського університету, та «Спортивна» - (Кафедра фізичної та тактико-спеціальної підготовки). Кожна команда мала маршрутний лист, згідно якого мала проходити кожну станцію.

На станції «Рекорди» визначали найвищого, найнижчого і найсильнішого студента та студентку, у якої найдовше волосся та найдовші ноги. Також кожна група мала написати привітання з нагоди 25-річного ювілею Європейського університету.

Рекордсмени

№ п/п Рекорд ПІП Група Показники(см)
1 Найвищий Левченко Дмитро 011 1,93
2 Найнижчий Гриджук Аліна 011 1,56
3 Найсильніший (об’єм біципсу) Михальченко Віталій ФЕМ 38
4 Супер-модель (довжина ніг) Пархоменко Анна 011 109
5 Коса-дівоча краса Самокиш Юлія ФІСТ 82

На Театральній станції першокурсники мали можливість зіграти цікаві сценки, сценічні етюди, прочитати гуморески, проговорити скоромовки, показати пантоміми тощо.

На станції «Dance» кожна група розучувала сучасний танець, який вони продемонстрували на підсумковому концерті.

На Вокальній станції студенти виконували найпопулярніші хіти.

На станції «Парламент» Студентська Рада Європейського університету проводила інтелектуальні змагання.

Спортивна станція також виявляла своїх лідерів.

Захід завершився імпровізованим концертом на якому були оголошені переможці. Отже, ІІІ місце поділили між собою Юридичний факультет та 2-й курс Бізнес-коледжу, ІІ місце поділили між собою 011та 012 групи Бізнес-коледжу, Факультет інформаційних систем та технологій, Інститут шоу-бізнесу. Переможці – студенти  313-ї групи Факультету безпеки підприємств.

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard