Вгору
  • Традиційний щорічний круглий стіл «безпекотворення: питання теорії, практики та правові аспекти»
  •  

1 грудня 2016 року відбувся традиційний щорічний круглий стіл на тему «Безпекотворення: питання теорії, практики та правові аспекти», тема року: Україна в умовах військово-політичного протистояння та проєвропейських перетворень. Організаторами круглого столу були Навчально-науковий інститут права та безпеки підприємництва Європейського університету та Європейська асоціація з безпеки.

Круглий стіл складався з двох секцій: секції студентів, аспірантів та їх керівників (присвячувалась третій річниці силового розгону Євромайдану у м. Києві) та секції науковців та практиків.

У роботі круглого столу взяли участь науковці, практики, аспіранти та студенти з України та зарубіжжя.

Відкрила круглий стіл зі словами привітання доктор філософських наук, професор, проректор Європейського університету, директор Навчально-наукового інституту права та безпеки підприємництва Тимошенко Олена Іванівна. Під час свого виступу вона акцентувала увагу присутніх на реаліях сьогодення та багатоманітності виявів інформаційної війни.

На секції студентів, аспірантів та їх керівників, студенти в своїх виступах висловили власні думки щодо боротьби з ворожою інформаційною пропагандою (з тезами яких можна ознайомитися за посиланням). Серед учасників студентської секції приймали участь студенти таких університетів, як Національний педагогічний університет ім. М.П.Драгоманова, Національний авіаційний університет, Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна", Університет КРОК та студенти Європейського університету. Варто відзначити виступи таких студентів, як Реус Л.Є., Софіяк Л.А., Лопата О.А., які дійсно зацікавили широкий загал, висвітили болючі проблеми та надали пропозиції щодо їх вирішення.

На секції науковців та практиків приймали участь представники різних організацій, серед яких були Україно-Ізраїльського Інституту стратегічних досліджень ім. Голди Меїр, бюро комерційної безпеки, Європейської асоціації з безпеки, адвокатське об’єднання «Юскутум», Національного інституту стратегічних досліджень, громадської організації "Професійне об’єднання особистих охоронців". В своїх доповідях виступаючі висвітлили цікаві і важливі питання з власного практичного досвіду у сфері безпеки.

 За матеріалами круглого столу буде сформовано збірник наукових доповідей та тез учасників (детальніше з інформацією можна ознайомитись за посиланням).

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard