Вгору
  • Всеукраїнський теоретично-практичний семінар
    «Можливості і проблеми розвитку інновацій студентського самоврядування»
  •  

З 28 січня по 3 лютого 2009 року делегація студентів Європейського університету м.Києва спільно з Асоціацією навчальних закладів приватної форми власності проводила Всеукраїнський теоретично-практичний семінар "Можливості і проблеми розвитку інновацій студентського самоврядування", що проходив на гірськолижній базі "Едельвейс".

В семінарі брали участь члени студентської Ради м.Києва та голови студентських Рад філій, а також голови студентських Рад Харківського гуманітарного університету "Народна українська академія", Черкаського національного університету ім.Богдана Хмельницького, Дніпропетровського університету економіки і права, Макіївського економіко-гуманітарного інституту, Українсько-американського гуманітарного інституту "Вісконсійського Міжнародного Університету (США) в Україні", представники державного університету ім.Т.Г.Шевченка, Києво-Могилянської академії, Всеукраїнської Студентської Ради, радник міністра освіти і науки України Дмитро Вікторович Кулібаба та координатор платформи діалог Євразія, представництва журналу "ДА" в Україні Гьокхан Демір .

Програма семінару була розписана не по дням, а по годинам! Тобто графік роботи, тренінгів і семінарів був такий напружений, що часу вистачало лише на по-поїсти! Ранок у нас починався із всезагального пробудження о 9:00, потім слідував сніданок, спортивні змагання, які проводив Аматов Анатолій Анатолійович (менеджер -культорганізатор Центру культури та мистецтв Європейського університету), або семінари з елементами ділової гри "Академічний полудень" про актуальні студентські питання, виступи студентів, обмін досвідом, презентації проектів студентського самоврядування ВНЗ, обід, тренінги "Ефективність студентської самоврядованості: стан та перспективи", "Соціальна робота", " Як ефективно провести засідання студентської ради?" - аспірантка Черкаського національного університету ім.Богдана Хмельницького Бондар Тамара Іванівна, вечеря, вечори відпочинку "Музичний карнавал", "Ігротека", "Маю честь запросити", розважальна шоу програма " Чотири кораблі", до яких кожна з команд-університетів ретельно готувалася протягом дня в перервах між тренінгами! Найбільш незабутньою,гадаю, була дивовижна екскурсія на водоспад Шепіт. Адже Карпатська природа вже вкотре здивувала нас своєю красою і не залишила нікого байдужим до гордості за такий милий і рідний серцю край.

Від імені всіх учасників семінару хочу подякувати нашому любому ректору Івану Івановичу Тимошенку за можливість проведення семінару і безцінний обмін досвідом між головами студентських Рад, за незабутні враження, нові знайомства і дещо виснажливий,але надзвичайно корисно проведений час!

Також висловлюємо слова подяки нашим керівникам і мудрим порадникам: Кондратенко Любов Іванівні, Бутенко Андрію Петровичу, Аматову Анатолію Анатолійовичу!

Зі сльозами на очах ми прощалися з учасниками семінару і 4 лютого повернулися до своїх навчальних закладів повні сил та енергії до нових звершень і нових проектів.

З повагою, заступник голови студентської Ради
Стопичева Юліана.

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard