Вгору
  • 2020 - найбільший ривок у розвитку EDTech та впровадженні діджитал-технологій
  •  

Якщо ви не були впевнені, чи вплинув на вас цифровий розрив, то тепер вам буде це відомо.

Школи всього світу борються з безпрецедентним впливом коронавірусу.

Після закриття шкіл та з порадами щодо контролю захворювань, які виступають за розширене дистанційне навчання, багато педагогів повинні були шукати нові шляхи, щоб навчати своїх учнів.

Але мільйони студентів, які живуть у місцевостях з недостатнім ресурсом, не мають того ж інтернету чи відповідних пристроїв вдома. І це залишає їх у небезпечному становищі відставання від розвитку.

Пандемія змусила світ побачити цифровий розрив між багатьма сферами життя. І  це впливає на майбутнє студентів, а також майбутнє багатьох країн. Якщо технології не буде доступними для майбутніх інженерів, інноваторів, науковців та їх викладачів у ранньому віці, у багатьох молодих людей будуть проблеми з участю у робочих сферах майбутнього.

Як приклад соціальної відповідальності за майбутній розвиток суспільства та реальної необхідності в діджиталізації, компанія Verizon виступає за інноваційне навчання.

Вона надає середнім школам в США цілодобовий зв’язок, допомагає у навчанні вчителів та пропонує нові пристрої, якими учні можуть користуватися вдома. І це робиться з 2014 року.

Школи цієї програми показали статистично значне покращення відсотка учнів, які досягли або зберегли знання в математичному досягненні між сьомим та восьмим класом.

І хоча забезпечення зв’язку студентів є пріоритетом багатьох компаній, також не можна забувати викладачів, яким довелося швидко адаптуватися до пошуку нових та креативних способів забезпечення навчальних потреб своїх учнів. Особливо тепер, коли школи закриваються, а навчання перемістилося в Інтернет за останні кілька тижнів. Вчителі інноваційного навчання за допомоги Verizon забезпечені професійним розвитком та штатним тренером для підтримки інтегрованих технологій навчання.

Безумовно, нове десятиліття принесло із собою нову цифрову епоху прогресу та обіцянок. Новітні технології дозволять більшій кількості інформації, знань та нових видів віртуального досвіду подорожувати швидше, ніж моргання очей. Але слід розуміти, що технологія ніколи не буде по-справжньому потужною, якщо вона опиниться в руках тих, хто не спрямовує її на розвиток та користь споживача.

Партнерства для подолання цифрового розриву є ключовим фактором для того, щоб студенти, яким не вистачає технічних ресурсів вдома, не відставати від своїх однолітків, під час якихось пандемій чи в повсякденному житті. Усі студенти повинні мати однаковий доступ, щоб вони могли процвітати в школі і переносити це вперед до роботи у діджитал-світі. Адже, тут дійсно потрібні громадські та приватні активісти, адвокати, разом із бізнесом, некомерційними організаціями та іншими організаціями, які спільно працюють над тим, щоб закрити цей технологічний розрив.

Це 2020 рік. І жоден студент не повинен блукати своєю громадою, шукаючи точку доступу Wi-Fi, щоб виконати домашнє завдання. Діджиталізація буде найбільшим розвитком технологій освіти в цьому десятилітті. Відповідальність суспільства полягає в тому, щоб разом працювати над ліквідацією цифрового розриву та побудувати міст, який приводить студентів до успішного майбутнього. Поки ми, як суспільство, активно говоримо про швидкісні можливості технологій, ми не можемо повільно діяти з цього соціального боку.

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard