Вгору
  • 30 річчя Європейського університету!
  •  

13 жовтня 2021 року відбулися урочистості з нагоди 30-річчя з дня заснування Європейського університету. Присутні з теплотою та вдячністю згадували співзасновників університету - Тимошенко Івана Івановича та Тимошенко Зою Іванівну. Гостям було презентовано відео-спогад про славетні сторінки історії Європейського університету, етапи його розвитку та ключові дати. Від моменту свого становлення й до сьогодні університет утримує лідируючі позиції на ринку освітніх послуг, ставши альма-матер для більш, ніж 120 тисяч випускників. Вагомі наукові здобутки, сучасні методичні розробки, актуальні міжнародні програми, інноваційні проекти, бізнес-інкубатори, розширення баз практик та партнерства зі стейкхолдерами, – все це було і залишається візитівкою Європейського університету.

А тому ми – колектив університету – радо і з впевненістю в майбутньому приймали вітання від високих і поважних гостей. На ювілей завітали або надіслали поздоровлення представники багатьох державних і приватних інституцій.

 

Грамотою Міністерства освіти і науки України нагороджено колектив Європейського університету, колективи Львівської та Черкаської філій Університету. Окремо Грамотою МОН нагороджено декана Факультету інформаційних систем і технологій Л.А. Кургузенкову та завідувача кафедри математичних дисциплін та інноваційного проектування О.В. Скляренко.

 

Архієпископ Вишгородський Агапіт нагородив відзнаками Православної Церкви України співробітників Університету – Орденом Святителя Миколая ректора О.І. Тимошенко; проректора з юридичних питань та міжнародних зв’язків М.О. Тимошенка; проректора з фінансово-економічних питань А.О. Тимошенка; Орденом Святої Рівноапостольної Княгині Ольги завідувача юридичного відділу О.А. Тимошенко; Медаллю Святого Великомученика Юрія Переможця доцента кафедри права А.П. Бутенка.

 

Вітання Рахункової палати України зачитав тимчасово виконуючий повноваження Голови, випускник Європейського університету А.В. Майснер.

 

Представник Головного управління Служби безпеки України у м. Києві та Київській області привітав ректора Університету з почесною датою та вручив подяку від імені начальника Управління полковника Дениса Мураховського.

 

Заступник голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти А.П. Бутенко відзначив важливу роль університету в становленні сучасної освіти.

 

Серед запрошених гостей університет вітали директор Державної організації «Центр тестування» при МОЗ Л.В. Олійник та її заступник К.В. Рибачук.

 

Президент Академії Політичних наук П.В. Мироненко, вітаючи університет з ювілеєм, вручив дипломи Академіків проректорам – М.А. Тимошенку та С.М. Ягодзінському.

 

У ході святкування на адресу університету та засновників – сім’ї Тимошенків – звучали вітання, побажання і подяки від усіх структурних підрозділів – від дитячого садка до філій.

 

На завершення свята ректор університету Олена Іванівна від імені сім’ї Тимошенків привітала всіх, хто за ці роки вчився чи працював в університеті, а також побажала наснаги і сил здолати виклики сьогодення.

Ми сильна і дружня команда, що прагне розвитку та процвітання.

Зі святом, дорога сім’я Європейського університету!

                           

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard