Вгору
  • Церемонія нагородження чемпіонів та призерів XV Чемпіонату та Першості м. Києва з футзалу серед студентських команд ВНЗ. Свято проходило в стінах Центра фізичного виховання та спорту НТУУ «КПІ ім. І. Сікорського»
  •  

19 квітня відбулась церемонія нагородження чемпіонів та призерів XV Чемпіонату та Першості м. Києва з футзалу серед студентських команд ВНЗ. Свято проходило в стінах Центра фізичного виховання та спорту НТУУ «КПІ ім. І. Сікорського».

На урочисте свято завітали студенти, керівники вишів, спортивні діячі столиці, представники органів державної влади та засобів масової інформації.

Участь у нагородженні кращих команд сезону взяв Президент Всеукраїнської футбольної асоціації студентів, народний депутат України - Іван Крулько, Директор департаменту фізичної культури і неолімпійських видів спорту Міністерства молоді та спорту України – Матвій Бідний, Начальник Управління сім’ї, молоді та спорту Київської державної адміністрації - Вадим Гутцайт, Президент Асоціації футзалу України Сергій Владико, Голова Київської організації профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь, Радник Голови правління АБ «Укргазбанк» Володимир Пікалов та керівники університетів, що вибороли нагороди у змаганнях ФАСК.

Капітани команд підняли державний прапор України, а в Центрі фізичного виховання та спорту НТУУ «КПІ ім. І. Сікорського» залунав гімн, з якого розпочалась безпосередньо церемонія. До вітального слова було запрошено Президента Всеукраїнської футбольної асоціації студентів, народного депутата України Івана Крулько, який відзначив студентський спорт в країні розвивається все краще, а молодь повинна мати право на самореалізацію як в науці, так і в спорті.

До мікрофона було запрошено Матвія Бідного - Директора департаменту фізичної культури і неолімпійських видів спорту Міністерства молоді та спорту України, який подякував всім присутнім та організаторам за чудову атмосферу на святі, а також зачитав привітання від Міністру молоді та спорту України Ігоря Жданова.

До вітальних слів долучився Начальник Управління сім’ї, молоді та спорту Київської державної адміністрації - Вадим Гутцайт, який нагородив Президента ФАСК Вадима Місюру Подякою від Київської міської державної адміністрації за плідний внесок у розвиток спортивного життя столиці.

Від привітань шановні гості перейшли до нагородження призерів Першої ліги. Дипломами за третє місце була нагороджена команда Європейського університету, за друге місце – фарм-команда Національного університету харчових технологій, а переможцями стала команда Київського національного торговельно-економічного університету.

Кращим бомбардиром Першості став Артем Ільченко, гравець команди

Київського національного торговельно-економічного університету.

Кращий воротар - Воробйов Григорій, гравець команди Європейського університету.

Кращим гравцем було названо Іллю Яловенко - гравеця команди Національного університету харчових технологій – 2. А кращим тренером стала Головіна Світлана Сергіївна - головний тренер команди Київського національного торговельно-економічного університету.

Призерами  XV Чемпіонату з футзалу серед студентських команд ВНЗ стали: третє місце команда Національного університету харчових технологій, друге місце посіла команда «Політехнік» з НТУУ «КПІ ім. І. Сікорського», а чемпіонами стала команда Національного педагогічного університету ім. М. П. Драгоманова.

У Вищій лізі ФАСК кращим бомбардиром став Руслан Савенко гравець команди Національного університету харчових технологій. Кращий голкіпер – Олександр Сухов гравець команди Національного педагогічного університету ім. М. Драгоманова. Кращий гравець XV Чемпіонату з футзалу серед студентських команд ВНЗ – Ігор Салтанов гравець команди Київський політехнічний інститут ім. І Сікорського. Головний тренер команди Національного педагогічного університету ім. М. Драгоманова Руслан Мішаровський став кращим тренером цього року.

Після нагородження відбулась фінальна гра розіграшу Кубку міста Києва з футзалу  серед студентських команд ВНЗ у якому зустрілись команди «Політехнік» Національного технічного університету України «КПІ ім. І. Сікорського» та Національному педагогічного університету ім. М. Драгоманова.

Під час нагородження та фінального матчу виступили Під час нагородження та фінального матчу виступили колектив "Kievrockets" - збірна команда НУХТ з чарлідінгу, Спортивний клуб "ТАЛІСМАН" з НТУУ "КПІ" та збірна команда чарлідінгу Київського національного торговельно-економічного університету.

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard