Вгору
  • Цифрові технології в Європейському університеті
  •  

Цифрові технології в освіті – це вже не тренд, а вимога часу. У Європейському університеті багато уваги приділяється розвитку новітніх  інформаційно-цифрових технологій та упровадженню їх у навчальну, інноваційну та наукову діяльності. Освітні платформи, хмарні сервіси, інтернет ресурси, електронні підручники та посібники, інтерактивні комплекси, цифрові та комп’ютерні лабораторії – все це є необхідним для нинішньої освіти. Щоб відповідати сучасним вимогам викладачі підвищують рівень своїх цифрових знань, беручи участь у різних заходах, включаючи співпрацю з підприємствами, які використовують інформаційні технології, з роботодавцями, фахівцями аналітичних центрів, ІТ-компаніями.

Зокрема, 18 лютого 2020 року викладачі Європейського університету взяли участь у засіданні Комітету підприємців малого та середнього бізнесу в Торгово-промисловій палаті України у формі круглого столу на тему «Цифрові технології в малому та середньому бізнесі», де обговорювалися нагальні питання застосування та впровадження цифрових технологій в економіку України, а саме:

понятійно-термінологічний апарат цифрових технологій;
цифрові технології як основна рушійна сила розвитку;
цифрові технології і законодавство України;
цифрові технології в освіті;
цифрові технології в малому та середньому бізнесі;
цифрові технології та маркетинг.

Особливе зацікавлення учасників круглого столу викликали доповіді про сутність та головні принципи цифрової економіки, он-лайн інструменти інтелектуального аналізу даних, розвиток цифрових технологій в малому та середньому бізнесі та перехід до індустрії 4.0. І ще ми обмінялися з колегами досвідом впровадження освітніх інновацій.

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard