Вгору
  • Cпівробітництво між Європейським університетом та Українською Федерацією індустрії безпеки набуває практичного втілення
  •  

picВ рамках реалізації Комплексної програми профорієнтації, стажування та працевлаштування в індустрії безпеки, яка була розроблена Навчально-науковим інститутом права та безпеки підприємництва Європейського університету, 16 серпня 2012 року ректором Європейського університету, професором І.І.Тимошенком і президентом Всеукраїнської громадської організації «Українська Федерація Індустрії Безпеки» (УФІБ) О.В.Бараном був підписаний Договір про співробітництво.

З урахуванням необхідності забезпечення підприємств галузі технічних засобів охорони, автоматизації та диспетчеризації інженерних систем висококваліфікованими фахівцями, посилення практичної складової у навчальному процесі, Факультет безпеки підприємств Європейського університету та УФІБ домовились про співпрацю в організації підготовки та підвищення кваліфікації фахівців з комплексної, у тому числі інформаційної та економічної безпеки підприємств.

18 вересеня 2012 року відбулась робоча зустріч керівників УФІБ та Факультету безпеки підприємств Європейського університету, під час якої були визначені конкретні напрями співпраці на 2012/2013 навчальний рік. Так, з боку УФІБ передбачено сприяння проходженню студентами факультету безпеки підприємств виробничої практики та стажування на підприємствах та організаціях – членах федерації. Під час зустрічі віце-президент УФІБ Анатолій Долинний підтвердив готовність до проведення щомісяця на базі УФІБ та Навчально-наукового інституту права та безпеки підприємництва Європейського університету спеціалізованих лабораторних та практичних занять для студентів ФБП та надавати відповідні матеріали (обладнання, відеофільми тощо) для проведення таких занять за участю провідних фахівців федерації.

picОсобливу увагу було приділено питанням щодо інформування та залучення викладачів та студентів Європейського університету до відкритих професійних заходів (науково-практичних конференцій, семінарів, засідань круглого столу, тематичних виставок та інше).

Анатолій Долинний виступив також перед студентами, що навчаються за напрямом «Управління інформаційною безпекою» з презентаційними матеріалами про УФІБ та реальними пропозиціями щодо посилення практичних знань. Досягнуто домовленості, що навчальна практика студентів III курсу ФБП з інформаційної безпеки під контролем викладача проходитиме на базі підприємств УФІБ. Крім того, буде надана допомога щодо збору практичного матеріалу для підготовки курсових та дипломних робіт.

З метою підвищення ефективності профорієнтаційної роботи, спрямованої на популяризацію спеціальностей факультету та поширенню знань про безпеку підприємств серед старшокласників загальноосвітніх шкіл, передбачено проведення комплексу спільних заходів. Зацікавленість у такій спільній роботі з факультетом безпеки підприємств під час зустрічі підтвердила і директор середньої загальноосвітньої школи № 281 у м. Києві Людмила Цимбал.

Готовність до спільної профорієнтаційної роботи з факультетом безпеки підприємств Європейського університету виявили також керівники інших середніх навчальних закладів Святошинського району м. Києва.

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard