Вгору
  • Дебют першокурсників – 2017
  •  

21 вересня 2017 року відбувся щорічний захід - «Дебют першокурсників» за програмою «Ми шукаємо таланти» на спортивно-оздоровчій базі «Озерне» Європейського університету, в якому взяли участь першокурсники Бізнес-коледжу, Факультету економіки та менеджменту, Факультету інформаційних систем та технологій, Факультету безпеки підприємств та Юридичного факультету.

Деканами факультетів, директором Бізнес-коледжу та Студентською радою Європейського університету було розроблено програму змагань, в яких першокурсники мали продемонструвати свої творчі, інтелектуальні та спортивні здібності. Змагання відбувалися на таких станціях, як: «Театральна» (керівники – Єрмішова С.В., Кургузенкова Л.А.), «Вокальна» (керівник – Сильницький Ю.В.), «Спортивна» - (Кафедра фізичної та тактико-спеціальної підготовки), «Інтелект-Шоу» (керівники – Нагорна І.І., Гуріна Д.П.), «DANCE», «Рекорди Європейського» та «Парламент» - Студентська рада Європейського університету. Всі команди мали маршрутні листи, згідно з якими мали показати свої таланти на кожній станції.

Рекордсменом заходу у цьому році стала команда 012 групи Бізнес-коледжу, друге місце зайняли студенти Факультету економіки та менеджменту, а почесне третє місце посіла команда студентів 2-го курсу Бізнес–коледжу. Також журі конкурсу відзначило наполегливість, активність і волю до перемоги інших команд, які в цьому році не отримали бажаних нагород. Так, команда Факультету безпеки підприємств та Юридичного факультету показала найкращі результати у конкурсі «Інтелект-Шоу», команда 011 групи Бізнес-коледжу вразила своїми танцювальними здібностями на станції «DANCE», команда Факультету інформаційних систем та технологій була найініціативнішою на станції «Парламент».

Наприкінці заходу відбувся концерт та традиційний флешмоб за участю всіх студентів та організаторів «Дебюту першокурсників». На жаль, святковий день завершився, але у пам’яті назавжди залишились приємні спогади про чарівне місце з надзвичайно красивою природою та відкритими, активними та веселими студентами-першокурсниками Європейського університету.

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard