Вгору
  • Едельвейс 2010
  •  

Вже вкотре Центр студентських ініціатив Асоціації навчальних закладів України приватної форми власності за сприяння Міністерства освіти і науки України, Всеукраїнської студентської Ради організував для голів студентського самоврядування Всеукраїнський теоретично-практичний семінар «МОЖЛИВОСТІ І ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ІННОВАЦІЙ СТУДЕНТСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ», що проводився з 1 по 8 лютого 2010 р. на високогірній туристичній базі «Едельвейс» Європейського університету.

Наша діяльність спрямована на формування нової української еліти, на самореалізацію наукового, творчого, організаційного потенціалу у молоді, створення умов для організованого дозвілля та спілкування молодих людей, а також захист своїх прав і інтересів та налагодження співпраці між органами студентського самоврядування. Саме тому щороку більше 100 найактивніших студентів з усієї України збираються на високогірній базі Європейського університету для обміну досвідом та налагодження співпраці між своїми ОСС. Організатори семінару з радістю відкривають двері для активістів вузів незалежно від форми власності, щоб обмін досвідом проходив найповнішим чином. А починалося все, як не дивно, на Київській центральній залізниці, де зібрались ми – 116 студентів – свідомих, сповнених енергії, креативу та жаги до життя і змін. Сіли на потяг і прокинулись вже в Закарпатті, недалеко від гори Бескид (прокинулись тут сказано дуже голосно, адже мені здається, що ми і не засинали, бо гітара та пісні лунали всю ніч)! За ці шість днів для нас було проведено 9 тренінгів та ще декілька семінарів, під час яких ми мали можливість по-перше – дізнатися про те, що таке студентське самоврядування, як зробити його успішним в своєму університеті, яким чином ми- представники студентства, можемо відстоювати свої права; по-друге – роззнайомитись, поспілкуватись, знайти нових друзів, котрі мислять в одному напрямку з тобою; по-третє – обмінятися досвідом, адже у когось за плечима вже декілька років роботи в самоврядуванні, а хтось тільки-но дізнався що воно таке. Не слід забувати також про те, що окрім серйозної частини була й розважальна – це спортивні змагання, катання на лижах, санках, поїздка на водоспад Шипіт та просто прогулянки засніженими горами.

Отже, від усіх учасників семінару хочу ще раз висловити найщиріші слова подяки нашому ректору Івану Івановичу Тимошенко за прекрасну можливість важливої зустрічі для голів студентського самоврядування та підтримку ініціатив, а також нашим найкращим і наймудрішим керівникам – Кондратенко Любов Іванівні, Бутенку Андрію Петровичу та Аматову Анатолію Анатолійовичу за такий заряд енергії та позитиву, за відкриті двері для наших можливостей.

Едельвейс 2010 приніс всім нам шалені емоції, драйв і безліч нових друзів. Всі кого там не було, можуть тільки заздрити.

Голова студентської ради
Європейського університету,
Стопичева Юліана

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard