Вгору
  • Європейський університет бере участь у пілотному проекті із запровадження нової дисципліни «Інноваційне підприємництво та управління стартап проектами»
  •  

Європейський університет бере участь у пілотному проекті із запровадження нової дисципліни в українських університетах «Інноваційне підприємництво та управління стартап проектами» в рамках програми YEP спільно з МОН України, Міністерством цифрової трансформації України, Дія.Бізнес та Ukrainian Startup Fund «Підприємницький університет».

Мета проекту — розвиток підприємницької освіти та стартап руху в університетах України.

Уже у першому семестрі 2020-2021 навчального року викладачі Європейського університету та інших університетів-учасників проекту пройдуть попереднє навчання за тематикою курсу (онлайн 26-28 серпня), навчальна програма буде інтегрована в університетах в рамках існуючих дисциплін або як предмет на вибір, а викладачі курсу отримують постійну підтримку експертів та менторів YEP.

Передбачається, що під час курсу студенти створять власні проекти та подадуть їх на участь у конкурсі стартапів. Найкращі команди матимуть шанс отримати індивідуальну менторську підтримку від YEP, Дія.Бізнес, Ukrainian Startup Fund, Cisco, OKKO, Genesis, reactor.ua, TechUkraine та інших партнерів проекту.

Програма курсу пройшла рецензування міжнародних партнерів та експертів: Університет Штату Північна Кароліна (США), Університет Тарту (Естонія), Олени Донець (ексдиректорка стартап акселератору Тель-Авівського Університету, співзасновниця Duco.io, Ізраїль).

Ініціативи YEP реалізуються за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard