Вгору
  • Європейський університет реалізує новий проект у дитячому оздоровчому центрі «Озерець»
  •  

Європейський університет, який є ровесником незалежної України, яскраво вирізняється серед розмаїття українських вузів.

За своєю суттю Європейський університет – не просто вищий навчальний заклад, а величезний територіально розподілений холдінг, до складу якого входять не лише 25 філій і кілька десятків виробничих підприємств, а й оздоровчі комплекси в мальовничих куточках під Києвом та в Карпатах.

Літо – це особливий період для всіх, та найбільше його чекаєш у дитинстві. Це добре розуміють у родині вчених Тимошенків, засновників Європейського університету. Саме тому їх зусиллями в мальовничому куточку київського полісся, в 30 кілометрах від столиці, поблизу с. Мироцьке, була створена база відпочинку – дитячий оздоровчий центр «Озерець». Не встигли відшуміти останній дзвоник та випускний бал, а «Озерець» вже родинно зустрічає гостей. І не тільки з чудовими умовами для проживання, п′ятиразовим збалансованим харчуванням, екологічно чистим джерелом, великими озерами та запашними квітами, а й новими проектами.

Серед основних принципів Європейського університету – відмінне знання однієї з іноземних мов, бо у сучасному світі - це одна з найважливіших складових успішної людини. Знання хоча б однієї іноземної мови розширює також світогляд, дозволяє пізнати культуру та звичаї іншого народу.

Загальноприйнято вивчати англійську мову, як міжнародний еквівалент спілкування. Особливо це легко робити в дитячому віці. Важливість мовної освіти дітей розуміють всі сучасні батьки. Відмінний шанс для вивчення будь-якої іноземної мови – це викладання носіями мови. Сьогодні для цього не обов′язково проводити канікули за кордоном. В дитячому оздоровчому центрі «Озерець» в межах програми дитячого британського мовного табору «STREAM CAMP» разом з набуттям знань з англійської мови від викладачей з Англії та Америки дитина розширює кругозір, спілкується з одноліткам, зміцнює здоров′я.

Декілька слів про методику вивчення англійської в «STREAM CAMP», Мироцьке. У мовному таборі застосовується спеціальна програма, в основі якої комунікативна методика. Участь у рольових та групових іграх, вивчення віршів та пісень, тематичні вечори – лише деякі форми, що застосовуються викладачами. Але важливу роль відіграє поєднання освіти та активного відпочинку, бо це ж літо! Купання в озері, катання на катамаранах та човнах, рибалка, спортивні та культурні заходи, уроки танців й акторської майстерності, дивовижні походи та екскурсії – все це гарантує Мироцьке для своїх гостей.

Приїздіть в Мироцьке і отримайте насолоду від природи, спілкування, активного відпочинку і легкого засвоєння англійської мови!

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard