Вгору
  • Фахівці Європейського університету взяли участь у практикумі з теорії та практики застосування основних принципів корпоративної безпеки ведення бізнесу в світі та Україні
  •  

12 березня 2019 року декан факультету безпеки підприємств Крайчак Є.В. та декан юридичного факультету Гуріна Д.П. взяли участь у практикумі «Безпека бізнесу. Впровадження ефективної системи корпоративної безпеки бізнесу. Стратегічні напрямки, механізми, шляхи та особливості організації і впровадження», організованому в Торгово-промисловій палаті України за підтримки Асоціації Wireless Ukraine.

Серед спікерів були О.В. Соболєв (Голова Правління Асоціації Wireless Ukraine, член громадської ради при Державній службі спеціального зв'язку та захисту інформації України, член Комітету з електронних комунікацій Торгово-промислової палати України, Голова представництва Teltronic), С.Д. Казьмірук (сертифікований США експерт-поліграфолог, приватний слідчий, голова безпеки Асоціації Wireless Ukraine, підприємець), С.Й. Гонгало (кандидат юридичних наук, доцент кафедри правосуддя та кримінально-правових дисциплін Навчально-наукового інституту права ім. І. Малиновського Національного університету «Острозька академія», практикуючий графолог), О.Е.Дубровскій (психофізіолог, автор системи психологічних досліджень Stimul Test,  розробник поліграфів Rubicon) та ін.

Під час практикуму було розглянуто такі питання, як: впровадження ефективної системи корпоративної безпеки бізнесу; персонал як вагомий та ключовий фактор ризиків; конкурентна розвідка; кібербезпека бізнесу; використання поліграфа та супутніх технологій як дієвий інструментарій у системі корпоративної безпеки бізнесу; рейдерство; аналітичний огляд основних і актуальних проблем бізнесу тощо.

 

Наприкінці учасниками був підписаний Меморандум про співпрацю та виконання законодавчих, правових, юридичних та етичних норм у сфері безпеки бізнесу та інформаційних технологій.

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard