Вгору
  • Факультет безпеки підприємств активно реалізує плани профорієнтаційної роботи з учнями середніх шкіл
  •  

picОдним із пріоритетних напрямів діяльності факультету безпеки підприємств Європейського університету є проведення системної профорієнтаційної роботи серед старшокласників середніх загальноосвітніх шкіл, спрямованої на поширення знань про безпеку та залучення молоді до навчання на факультеті. На даний час співробітництво у цьому важливому напряму налагоджено з багатьма школами Святошинського району м. Києва.

15 листопада 2012 року Навчально-науковий інститут права та безпеки підприємництва Європейського університету відвідали старшокласники середніх шкіл № 281 та №196. Понад 80 учнів 11-х класів та їх класні керівники отримали можливість ознайомитись з навчальним процесом на факультеті, побачити спеціальні аудиторії для занять, ознайомитись з напрямами та спеціальностями, за якими готують майбутніх фахівців для індустрії безпеки.

picОсобливий інтерес викликав у хлопців та дівчат сучасний спортивний комплекс та тренажерна зала, що разтошовані на території факультету, а також умови, які створені для навчання, самопідготовки та відпочинку для студентів Європейського університету.

Директор середньої загальноосвітньої школи № 281 Людмила Цимбал переконана, що безпекознавство для старшокласників – актуальний та важливий напрямок формування розвинутої особистості, її гідного життя та благополуччя.

picЗ великою зацікавленістю старшокласники проглянули відеофільм про індустрію безпеки, який був спеціально підготовлений для цієї зустрічі. Керівники факультету безпеки підприємств Юрій Сильницький та Оксана Григор′єва детально розповіли про факультет та спеціальності, їх значення для нашої країни, розвитку підприємницької діяльності, забезпечення комплексної безпеки сучасного бізнесу.

Тематична зустріч з керівництвом факультету відбулась також 19 листопада 2012 року для старшокласників середньої загальноосвітньої школи № 222. Найбільш зацікавлених учнів факультет запрошує до тематичних гуртків з актуальних проблем безпеки підприємництва.

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard