Вгору
  • Фінальний пітчинг стартап проектів у Європейському університеті
  •  

21 травня у Європейському університеті відбувся заключний  івент «Final Presentation» за програмою Creative Spark (Креативна індустрія).

Під час заходу тренери Tech StartUp School (Національний університет «Львівська політехніка») провели для студентів майстер-клас з питань як:

  • правильно доносити інформацію до аудиторії,
  • презентувати ідею так, щоб у неї хотіли вкласти гроші інвестори,
  • ефективно та грамотно розпочати реалізовувати власний проект.

Після успішного виступу команд із сучасними і цікавими презентаціями тренери надали мотивуючі поради та фідбеки і запросили найкращі проекти до участі у Національному конкурсі від Creative Spark, де команди будуть змагатися за поїздку у Великобританію на пітчинг перед іінвесторами та участь в акселераційній програмі. 

Протягом навчального семестру наші студенти навчалися за програмою Creative Spark з розвитку підприємницького мислення та  навичок, розробленою фахівцями та викладачами Кінгстонського університету (Лондон) за підтримки Британської ради. Ця програма розвиває у студентів такі компетентності, як інноваційне, креативне, підприємницьке мислення, управління проектами, ініціативність, комунікативність, уміння працювати в команді, навички презентації результатів досліджень. Крім того, програма є англомовною, що сприяє вивченню студентами та комунікації англійською мовою.

В результаті навчання  за цією програмою наші студенти пройшли шлях від ідеї до розробки та презентації власних проектів. 

Креативні та інноваційні ідеї презентували 7 команд, в тому числі: 3 команди Факультету інформаційних систем та технологій, 1- від Факультету безпеки підприємств та наші наймолодші учасники - 3 команди Бізнес коледжу Європейського університету.    Вітаємо команди із виходом у фінал проекту  Creative Spark!

Наша гордість:

  1. Команда  «StyleOn»  (Колодінська Яніна, Гусейн Гіясов, Льон Альона) розробляє програму для онлайн примірки речей та просування українських брендів одягу.
  2. Команда  «LightWay» (викладач Гараган Христина, Курій Олег)  запропонувала онлайн платформу та мережу з продажу та обслуговвування гаджетів як нових, так і б/в.
  3. Проект «Cyber ??technology» Кисляка Ярослава передбачає створення протезів з підвищеною чутливістю та розширеним функціоналом для людей без кінцівок, в тому числі постраждалих від військових операцій.
  4. Команда «Sphinx» (Клименко Анастасія, Рогатинська Валерія, Кирилиця Олександр) запропонувала програмне рішення для мобільних телефонів створення 3-D голограм   за допомогою спеціального проектору - піраміди.
  5. Комарницький Всеволод представив проект «Ecampus» - сайт для навчальних закладів з новими перевагами підтримки електронного журналу та розкладу і можливостями отримання інформації про зміни на мобільні пристрої.
  6. Команда «3-D Глобус» (Кошельник Володимир, Паламарчук Владислав, Зварич Христина) представила ідею створення програмно-апаратного комплексу для людей, що важко адаптуються до навчання та тих, хто має вади зору.
  7. Команда «Empire of my Мind» (Павловський Ілля, Скобцов Данил, Панюк Максим) виступили з проектом про альтернативне навчання із застосуванням онлайн платформи.

Три команди-фіналістки  візьмуть участь у наступному етапі - конкурсі стартап проектів «Enterprise Pitch Competition», що відбудеться y Львові 30 травня 2019 року. Бажаємо ім успіху та перемоги!

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard