Вгору
  • ХХVІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ЕКОНОМІЦІ, МЕНЕДЖМЕНТІ І БІЗНЕСІ. ПРОБЛЕМИ НАУКИ, ПРАКТИКИ ТА ОСВІТИ»
  •  

26 листопада в Європейському університеті відбулася традиційна щорічна ХХVІ Міжнародна науково-практична конференція «Інформаційні технології в економіці, менеджменті і бізнесі. Проблеми науки, практики та освіти».

Програму конференції можна подивитися ТУТ

На відкритті конференції проректор з наукової роботи професор Ірина Григорівна Оніщенко від імені ректорату привітала всіх учасників, які долучилися до онлайн засідання і побажала всім плідної роботи.

Не дивлячись на те, що цього року конференція проходила в онлайн режимі із застосуванням додатку ZOOM, в її роботі взяло участь більше 120 учасників -  студентів, магістрантів, аспірантів, науковців, фахівців-практиків. Зокрема, науковці з філій університету, представники Київського політехнічного університету (КПІ) ім. І.Сікорського, Київського національного університету ім. Т.Шевченка, Сумського державного університету,  Львівського торговельно-економічного університету, Інституту економіки та прогнозування НАН України,  фахівці компаній «EPAM», «SagaxSoftware», «Українські хімічні технології», «Vodafone», «Оператор газотранспортної системи України».

Доповідачі піднімали актуальні питання застосування інформаційних технологій в різних сферах, серед яких: розвиток цифрової держави , діджиталеволюція в економіці, безпека кіберпростору та штучний інтелект, цифрова грамотність  та цифрова освіта.

Про актуальні цифрові сервіси та прикладне програмне забезпечення йшлося в матеріалах Коцуна В., завідувача кафедри математики та комп’ютерних дисциплін Львівської філії ПВНЗ «Європейський університет», магістрантки Павловської О., студенів Правдюка В., Тонковида Т., Павленка А..Питанням діджитал рішень для забезпечення ефективності бізнесу були присвячені доповіді аспіранта Федіка О. та магістрантки Козіонової О. Популярною темою виступів цього року стала цифрова освіта та цифрова грамотність, яку розкрили в своїх доповідях студенти Коробко М., Косовський Д., Бучин В. Питання розвитку кібербезпекової політики, штучного інтелекту, технологій віртуальної реальності та цифрових комунікацій неодноразово піднімалися на конференції як студентами, так і фахівцями-практиками.

Значний інтерес викликала доповідь студентки Клименко А. про роботу стартапклубу Європейського університету та впровадження в його діяльність цифрових технологій в реаліях сьогодення. Навіть першокурсники – резиденти стартап-клубу представили на конференції  власні інноваційні ІТ проекти.

Матеріали конференції.

 

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard