Вгору
  • ХІХ студентські Європейські читання
  •  

4 червня в Європейському університеті відбулися ХІХ студентські Європейські читання, присвячені дню Науки та дням Європи в Україні. В роботі Читань взяли участь студенти та магістранти всіх факультетів університету, а також вперше іноземні студентиМіжнародного освітньо-підготовчого центру Європейського університету.

Тематика цьогорічних слухань стосувалася особливостей сучасного політичного, освітнього та культурного розвитку Європейських країн.

Програму дивитись тут.

Найбільш цікавими для слухачів були доповіді Сергія Хуторянського, студента 1 курсу факультету економіки та менеджменту «Інститут тьюторства у Європейських закладах вищої освіти», Катерини Євсович, студентки 1 курсу Бізнес-коледжу Європейського університету «Пацифізм як основа ідеології субкультури хіпі» та В’ячеслава Чугаєва, студента 1 курсу юридичного факультету Європейського університету «Гендерна рівність - одна з головних європейських цінностей».

Перший проректор Європейського університету Зоя Іванівна Тимошенко наголосила на тому, що Європейський університет давно вже став суб’єктом європейського освітнього простору, про що свідчить не лише його назва, а й постійна співпраця з багатьма європейськими освітніми закладами, як у галузі наукових досліджень, проведенні спільних конференцій, літніх шкіл, так і навчання студентів Європейського університету за програмою подвійних дипломів. З моменту заснування університет активно залучає студентів до наукової роботи, бо вважає, що конференції, круглі столи, семінари, читання є однією з форм навчання, яка дуже цікава для студентів.

Бібліотека Європейського університету підготувала виставку «Дні Європи в Україні»

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard