Вгору
  • І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з української мови
  •  

6-9 листопада 2021 року в Європейському університеті відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з української мови. Олімпіаду організовано та проведено на кафедрі практичної психології та гуманітарних дисциплін.

Координатор Олімпіади − доцент Бортун К.О.

Олімпіада − традиційна форма позааудиторної роботи студентів, яка сприяє розвитку наукового потенціалу, самовираженню та стимулюванню творчих здібностей. Мета олімпіади − піднесення престижу української мови, популяризація її серед молоді, заохочення до глибшого її вивчення, встановлення рівня лінгвістичного світогляду й комунікативних навичок.

До заходу долучилися близько 160 учасників: студенти першого та другого курсів ПВНЗ «Європейський університет» та філій з Рівного, Львова та Полтави.

За результатами І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з української мови перемогу здобули:

І місце – Цвіткова Крістіна, гр. 111, І курс,«Європейський університет» (викладач –Бортун К.О.);

ІІ місце − Дева Аліна, гр. ФБС-11, І курс, «Європейського університету», м. Львів (викладач– Шевчук Н.В.), Глушко Олександра, гр. 115/2,І курс,«Європейський університет» (викладач – Бортун К.О.);

ІІІ місце –Кулинич Андріана, ФБС-11, І курс, «Європейського університету»,м. Львів (викладач – Шевчук Н.В.), Поволоцька Аміна, 322/з, ІІ курс, «Європейський університет» (викладач – Бортун К.О.), Соларьова Юлія, 211/2, І курс, «Європейський університет»(викладач – Бортун К.О.).

Бажаємо учасникам і переможцям олімпіади невичерпної енергії та творчого натхнення для подальших наукових здобутків і перемог.

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard