Вгору
  • Команда Європейського університету вийшла у фінал конкурсу стартапів серед українських університетів
  •  

 

Команда першокурсників факультету психології  та соціальних технологій Європейського університету вийшла у фінал конкурсу стартапів серед українських університетів!

Протягом семестру наші студенти вивчали дисципліну «Інноваційне підприємництво та управління стартап проектами», відвідували тренінги стартап клубу і активно працювали над власними інноваційними проектами. В результаті, у травні 2023 року 40 команд представили свої бізнес ідеї на пітчингу студентських стартапів Європейського університету. Найкращі з них подали свої стартапи на  конкурс серед українських університетів в рамках програми «Підприємницький університет», організований стартап-інкубатором YЕР за підтримки Міністерства цифрової трансформації, МОН України та ряду організацій. 
Завдяки отриманим під час навчання скілам, 6 студентських команд гідно представили Європейський університет і вийшли у півфінал всеукраїнського конкурсу стартапів. 

І знову, як і в зимовому конкурсі стартапів-2023, одна з команд Європейського університету виходить у фінал! 

Знайомтеся - це StudyBuddy - платформа віртуального репетиторства, що використовує алгоритми штучного інтелекту для поєднання студентів з репетиторами на основі їхніх потреб і доступності (Мітіна Катерина, Сулиз Дарина, Музиченко Леся, Скрипко Вероніка - студентки 311/2 групи). 
Команда StudyBuddy візьме участь у заключному стартап-батлі серед українських університетів, який відбудеться 4 липня 2023 року. 

Вітаємо наших креативних і небайдужих студентів, що шукають інноваційні рішення задля розвитку нашої економіки! 
Бажаємо успіхів і подальших перемог нашим юним стартаперам!

 

  

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard