Вгору
  • Круглий стіл: «Інформаційна безпека України після визнання Росії країною агресором»
  •  

pic30 січня 2015 р. в УНІАН відбувся круглий стіл на тему: «Інформаційна безпека України після визнання Росії країною агресором», організатором якого виступив Європейський університет.

У роботі круглого столу взяли участь: начальник відділу ведення інформаційної боротьби Генерального штабуpic України Анатолій Кравчук; народний депутат України Олесь Доній; заступник генерального директора з питань розвитку мереж радіомовлення Національної радіокомпанії України Валерій Юрченко; політолог, експерт корпорації стратегічного консалтингу «Гардарика» Костянтин Матвієнко;pic кандидат технічних наук, декан факультету безпеки підприємств Європейського університету Мирослав Рябий; кандидат юридичних наук, декан юридичного факультету Європейського університету Андрій Бутенко; представники відповідних державних установ та громадських організацій.

    Основними питаннями круглого столу були:
  1. Яким чином ці події вплинуть на інформаційну безпеку України?
  2. Чи будуть посилені заходи щодо забезпечення інформаційної захисту в зоні АТО і України в цілому?
  3. Які основні завдання, методи забезпечення інформаційної безпеки та технічні можливості для здійснення цього?
  4. Яким чином можна убезпечити нашу країну від російської пропаганди і що необхідно для цього зробити на законодавчому і технічному рівні, а також як це реально здійснити?
  5. Які інститути можуть бути в цьому задіяні?
  6. Чи можливо в найкоротші терміни захистити від зовнішнього впливу агресора внутрішнє інформаційний простір України, в тому числі в зоні АТО і в Криму?

Виступ Бутенка А.П.
Виступ Рябого М.О.

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard