Вгору
  • Міжнародна літня школа «Євроінтеграція: обриси майбутнього» розпочала свою роботу
  •  

Європейський університет (Україна) та Інститут Євроінтеграції Варшавського університету (Польща) 9-16 вересня 2018 року проводять Міжнародну літню школу «Євроінтеграція: обриси майбутнього».

В основу європейської єдності покладено ідею співпраці та солідарності народів Європейського континенту. Величезна роль у цьому процесі відведена освіті, завдання якої – підготувати європейську молодь до відповідей на сучасні виклики.

Обриси майбутнього Європи (а саме таку назву має школа) є предметом вивчення, аналізу та дискусій польських та українських студентів, яким доведеться будуватиспільний Європейський дім.

На урочистому відкритті були присутні учасники школи, студенти першого курсу факультетів університету, учасники програми подвійного диплому (Європейського університету та Університету ДомброваГурнича у Польщі). До присутніх з привітаннями звернулися проректор з наукової роботи проф. Оніщенко І.Г., декани – доц. Кургузенкова Л.А, доц. Єрмішова С.В., доц. Гуріна Д.П.

Студенти Європейського університету зробили презентацію своєї участі у Міжнародній літній школі «Євроінтеграція» у Варшаві влітку 2018 року.

Учасники школи висловили побажання щодо змістовного наповнення занять. Українські студенти цікавляться питаннями філософії та методології інтеграції, економічнихаспектів європейської інтеграції, питаннями лідерства. Студентам Інституту Євроінтеграції Варшавського університету цікаво дізнатися, як відбувається процес імплементації європейського права в національне законодавство України та яким чином питання Євроінтеграції відображено у програмах політичних партій України. Сподіваємося, що під час лекцій, майстер-класів та дискусій студенти отримають відповіді на ці та інші питання.

Школа продовжує свою роботу.

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard