Вгору
  • Міжнародний фестиваль-конкурс студентської художньої творчості «БАРВИ ОСЕНІ – 2011»
  •  

pic16-18 листопада 2011 року у концертному залі Європейського університету з нагоди Міжнародного Дня студента, з метою активізації культурного життя студентської молоді та зміцнення творчих і дружніх зв′язків між студентами різних вищих навчальних закладів України, а також зарубіжних країн пройшов Міжнародний фестиваль-конкурс студентської художньої творчості «БАРВИ ОСЕНІ – 2011».

За ініціативи організаторів конкурсу: Асоціації навчальних закладів picУкраїни приватної форми власності та Європейського університету, а також за підтримки генерального спонсора – ректора Європейського університету професора Івана Івановича Тимошенка, Міністерства освіти і науки, молоді та спорту та Міністерства культури України близько 200 студентів-учасників з 40 вищих навчальних закладів різних куточків пісенної України (Львова, Ялти, Тернополя, Одеси, Хмельницького, Харкова, Рівного, Києва і т. д.) мали нагоду продемонструвати свої вокальні та хореографічні таланти за такими номінаціями:

Жанр «Вокал»

    номінації:
  • народна пісня;
  • авторська пісня;
  • естрадна пісня.

Жанр «Хореографія»

    номінації:
  • народний танець;
  • спортивний танець;
  • сучасний танець;
  • спортивно-бальний танець.

picРівень аматорського і професійного мистецтва учасників Фестивалю-конкурсу визначало компетентне журі, до складу якого входили відомі артисти та діячі культури України: Вікторія Касьянова (Голова журі) - доцент кафедри методики музичного виховання і співу Національного педагогічного університету ім. М.Драгоманова та Київського університету ім. Б.Грінченка, заслужений діяч мистецтв України, picОлексій Нагрудний - поет і композитор, екс-соліст вокально-інструментального ансамблю «Іграшки», Олена Маньківська - керівник ансамблю сучасного танцю «Овація» Київської дитячої школи мистецтв №2 ім. Вериківського, лауреат Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів сучасної хореографії, Едуард Абрашеков - керівник шоу-балету «Матадор», танцюрист Міжнародного класу з бальних танців.

Оцінюючи творчий потенціал колективів та виконавців, їх вокальні можливості та хореографічну підготовку, а також тематику репертуарів і майстерність виконання, сценічні костюми і якість музичного супроводу, журі обрало найкращих.

pic pic pic

Переможцями фестивалю стали: у жанрі «Вокал» Гран-Прі отримала Космач Дар′я (Харківська гуманітарно-педагогічна академія м. Харків), у жанрі «Хореографія» найкращим був визнаний танцювальний колектив Ансамбль народного танцю під керівництвом Єгора Соколовського (Придніпровська академія будівництва та архітектури м. Дніпропетровськ).

pic pic pic

Усі переможці фестивалю одержали дипломи, грамоти та заохочувальні призи від спонсорів: Туристична компанія «ХАЙВЕЙ ТРЕВЕЛ» для всіх лауреатів нашого фестивалю представила дисконтні картки в «Новий бутік горящих путівок», а володарка Гран-Прі у вокальному жанрі – Космач Дар′я – отримала безкоштовну путівку на відпочинок у Карпатах.

Молодіжне агентство подорожей «СТАР ТРЕВЕЛ» надав володарям Гран-Прі ексклюзивні подарунки та знижку на надання послуг своєю компанією.

pic pic pic

Благодійна організація «Слов′янський фонд» - представила всім лауреатам запрошення до «Парку Київська Русь» - центру культури та історії Древньої Русі.

Київський культурно-оздоровчий дельфінарій «НЕМО» надав безкоштовні квитки на свої шоу та сертифікат на одноразове купання з дельфінами Дімітровій Юлії (Київський університет права НАН України).

Переможці і номінанти фестивалю

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard