Вгору
  • Посвята у студенти Європейського університету – 2017
  •  

1 вересня 2017 року в Європейському університеті відбулося традиційне свято «Посвята у студенти Європейського університету».

Від ректорату до студентів, батьків та професорсько-викладацького колективу з щирими вітальними словами звернулися ректор Іван Іванович Тимошенко та перший проректор Зоя Іванівна Тимошенко. Привітати випускників прибули і високоповажні гості: Архієпископ Чернігівський і Ніжинський, секретар Священного Синоду, голова Інформаційного управління Української православної церкви Київського патріархату Євстратій, професор міжнародного маркетингу, віце-президент Українського національного комітету Міжнародної торгової палати, член Комітету з питань торгівлі та інвестиційної політики Міжнародної торгової палати в Парижі Олена Євгенівна Подолєва.

Свої творчі виступи подарували: лауреат багатьох всеукраїнських і міжнародних конкурсів Павло Зоря та вокальна студія «Овації», вихованці інституту Шоу-бізнесу, чемпіони Всеукраїнських конкурсів з бальних танців.

Свою силу та вправність продемонстрували вихованці Школи бойового гопака «Шаблезуб», яка входить до Міжнародної Федерації Бойового Гопака.

За традицією нашого університету першокурсники проголосили урочисту клятву студентів та отримали з рук Івана Івановича та Зої Іванівни символічний студентський квиток та ключ до країни знань, а наш студент Азар Назаров пройшовся між студентами з шаром «Студентська шара» - кожен студент зміг доторкнутися до «шари», щоб здати сесію без проблем, якщо прочитають хоча б тири рази конспект.

Ще одна цікава традиція є у нашому університеті - кожного року студенти та гості куштують коровай.

Тож, вітаємо всіх наших студентів та бажаємо подальших успіхів у навчанні! Бажаємо усім підкорити нові вершини знань!

 

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard