Вгору
  • Соціальний проект для студентів «Scholarship в Україні»
  •  

У світовій практиці, термін Scholarships позначає матеріальну виплату студентам, яка присуджується на конкурсній основі за певні академічні успіхи.

Соціальний проект «Scholarship в Україні» набирає популярності. Основна мета соціальної програми – мотивувати українську молодь до вивчення перспективних напрямків маркетингу, економіки, фінансів, а також показати студентам, що знання можуть приносити непоганий прибуток ще задовго до отримання диплому.

Молодь отримує вагомий досвід, а партнери – нові ідеї для ведення бізнесу. Ініціатором та організатором проекту є агентство інтернет-маркетингу CyberShark. У четвертому всеукраїнському конкурсі представлено три гранти.

Хто може прийняти участь у конкурсі?

Поборотись за грант можуть:

  • студенти другого-п’ятого курсів;
  • студенти, що навчаються на бюджетній або контрактній основі;
  • студенти будь-якого профілю та спеціальності;
  • денної чи заочної форми навчання.

Організатори конкурсу вирішили не обмежуватися участю студентів профільних фінансово-економічних факультетів. Стати учасником може студент будь-якого закладу вищої освіти в Україні. Обмежень немає, головне – фахова та оригінальна робота.

Студенти-контрактники можуть отримати оплату одного року навчання вартістю 15 000 гривень. Учасники, що посядуть друге та третє місце також отримають заохочувальні призи по 5000 та 1000 гривень.

Ті, хто навчаються на бюджетній основі мають змогу за рахунок цих коштів оплатити додаткові освітні програми: курси іноземної мови, інтернет-маркетингу, мови програмування та інше. Безпосередньо на руки виграні кошти не надаються, а перераховуються за вказаними реквізитами для оплати навчання.

Як взяти участь ?

Взяти участь у конкурсі мають змогу виключно громадяни України, що навчаються у будь-якому закладі вищої освіти на підконтрольних, нашій країні, територіях.

Студент має подати попередню заявку і виконати роботу з 10 вересня по 17 листопада включно. Її потрібно надіслати організаторам на електронну пошту grant@scholarship.in.ua., або розмістити на сайті університету, в якому  навчається учасник чи на спеціалізованому ресурсі в інтернеті.

Участь у конкурсі на отримання гранту -  безкоштовна!

Оцінювання робіт буде проводитись у два етапи. Спочатку виберуть три найкращі, потім переможців першого етапу запросять на захист та презентацію своїх робіт.

Якого формату повинна бути робота?

Учасники мають написати оригінальну статтю об’ємом від 1000 до 3000 слів, при підозрі на плагіат робота не допускається до участі у конкурсі. Мова може бути українська або російська. Це повинна бути аналітична стаття, що розкриває одну із зазначених тем:

"Фінансова грамотність громадянина, як запорука фінансового добробуту держави".
"Кращі кейси європейського страхування: як вони можуть бути корисні Україні?".
"Оффлайн кредити VS онлайн кредити".

Подати заявку та переглянути більш детальну інформацію можна за посиланнями:

1 грант - https://banker.ua/grant/
2 грант - https://www.ukrstrahovanie.com.ua/student-grant
3 грант - https://maanimo.com/scholarship

Переглянути як проходили попередні конкурси соціального проекту «Scholarshipв Україні» можна на офіційному сайті:  https://scholarship.in.ua/uk/provedeni-konkursi/

Контакти організаторів:

Телефон: +38 (067) 622-62-82.
Електронна пошта: grant@scholarship.in.ua.

Беріть участь у конкурсі Scholarships в Україні та не втрачайте можливість реалізуватися і показати свої здібності у фінансовій сфері.

Подавайте заявки, пишіть роботи та отримуйте призи!

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard