Вгору
  • Студенти Європейського університету взяли участь у роботі конференції «Roadshow» від Microsoft Student Partners
  •  

11 вересня 2017 року студенти та викладачі Європейського  університету взяли участь в унікальному ІТ-заході, що вирізнявся теплою дружньою атмосферою та змістовним інформаційним наповненням. Це конференція  «Roadshow», організована Microsoft Student Partners. Новітні інструменти розробки мобільних застосунків; програмування зі швидкістю думки; як виростити свого бота; як написати свій сайт; секрети «Visual Studio»; штучний інтелект  – і це лише частина тем, які були висвітлені на конференції. 

 

Відгуки студентів ФІСТ про відвіданий захід:

 

«Дуже цікаві спікери та актуальні теми. З особливим інтересом було слухати про Ionic та Angular»

Шапошніков-Резанов Олександр, студент 1-го курсу, ФІСТ

 

«Я студент першого курсу, тому такого роду конференція – це вперше в моєму житті. І на ньому я переконався, що ІТ – це круто, дуже цікаво та перспективно. Доповіді спікерів про програмування для  мобільних зацікавили мене найбільше. Дякую за можливість долучатися до таких заходів!...»

Ятлук Олександр, студент 1-го курсу, ФІСТ

 

«Я був приємно здивований тим, що навіть будучи студентом, я маю можливість стати частиною команди  Microsoft: пройти практику, стати волонтером проектів компанії і в перспективі працювати в дружньому колективі ІТ професіоналів.»

Суховаров Євген, студент 4-го курсу, ФІСТ

 

«Подібні івенти дозволяють дізнатися про новітні досягнення в ІТ сфері, вживу поспілкуватися з професіоналами ІТ індустрії . І взагалі, приємно бути  «в темі» свого фаху».

Вербицький Ярослав, студент 4-го курсу, ФІСТ

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard