Вгору
  • Студенти та викладачі ЄУ взяли участь у виставках у сфері ІТ та безпеки
  •  

Одна з форм навчальної практики студентів Європейського університету – участь у сучасних трендових заходах та виставках

18 червня 2021 року студенти факультету інформаційних систем і технологій разом з викладачами кафедри інформаційних технологій, кібербезпеки та математичних дисциплін Європейського університету відвідали виставки у сфері ІТ та безпеки, які одночасно проходили  у Міжнародному виставковому центрі, а саме Міжнародну виставку «Зброя та безпека», Міжнародну виставку систем охорони і безпеки «ExpertSecurity», Міжнародний авіакосмічний салон «Авіасвіт ХХІ».

Традиційно в рамках навчальної практики студенти Європейського університету під керівництвом викладачів долучаються до участі у сучасних трендових заходах, зокрема відвідують тематичні ІТ виставки у Києві. Це дозволяє синхронізувати досвід і тренди держави та бізнесу з освітніми програмами та  навчальними процесами в Європейському університеті, підсилити практичну складову у навчанні, бути в курсі новітніх розробок та досягнень науки і техніки.

Учасники виставок отримали можливість побачити інноваційні розробки, пристрої та обладнання провідних організацій та компаній різних країн. Також важливою була нагода поспілкуватися з фахівцями, отримати відповіді з перших вуст на питання щодо зброї, військової та рятувальної техніки, технічних систем та засобів безпеки, відеоспостереження, контролю доступу, охорони периметра та кібербезпеки, обмундирування та екіпірування. Багато із побаченого є складовими елементами ІТ спеціальностей, тому студентам було надзвичайно цікаво наочно побачити можливі напрями майбутньої професійної діяльності.

Такий формат навчальних занять сприяє зближенню освітньої сфери та ринку праці, підвищенню мотивації студентів до навчання та професійного розвитку.

#eurobezpeka

      

 

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard