Вгору
  • Свято Покрови Пресвятої Богородиці та Дня Захисника України в Європейському університеті
  •  

pic14 жовтня 2014 року у Європейському університеті святкували Покрову Пресвятої Богородиці. Для Європейського університету це - важливе свято, бо саме в цей день був заснований наш навчальний заклад. Крім цього, 14 жовтня ми традиційно відзначаємо День українського козацтва та вперше – День Захисника України.

picТакий святковий день було вирішено відзначити «Козацькими забавами». Захід розпочався патріотичною піснею «Тільки в нас на Україні» у виконанні вокалістки Вокальної студії «Овації» Вероніки Ковтонюк та танцем у виконанні Студії сучасного танцю. З вітальним словом до присутніх звернулася перший проректор Європейського університету - Зоя Іванівна Тимошенко.

picВ змаганнях взяли участь команди-курені: «Старт Ап» - збірна факультету економіки та менеджменту та факультету інформаційних систем та технологій; «САЛО» - збірна юридичного факультету та факультету безпеки підприємств; «Дикі вепри» - команда Бізнес-коледжу.

Оцінювали змагання журі – отамани: виконавчий директор Асоціації навчальних закладів України приватної форми власності - Олег Олександрович Зінченко; учасник проекту «Танцюють всі 3», хореограф студії сучасного танцю Європейського університету – Максим Мішин та проректор з навчально-виховної роботи, декан юридичного факультету, кандидат історичних наук, доцент - Андрій Петрович Бутенко.

pic pic pic

Змагання проходили в такій послідовності:

Тур 1 - “Військові маневри”

  1. Конкурс “Перетягування канату”.
  2. Конкурс “Сильна рука”.
  3. Конкурс “Затягти у коло”.
pic pic pic

Тур 2 - “Історія козацтва” (вікторина)

Тур 3 - “Спритність та кмітливість”

  1. Конкурс “Написання листа”.
  2. Конкурс “Кидання кілець на стовпчик”.
  3. Конкурс “Стрибки в мішках”.
pic pic pic

Тур 4 - “Козацькі жарти”

  1. Конкурс “Яблуко, підвішене на нитці”.
  2. Конкурс “Хто швидше вип’є кухоль квасу”.
  3. Конкурс “Гопак”.
pic pic pic

Поки отамани вирішували, хто переміг у козацьких змаганнях, відбувався показ бравих хлопців, козаків Європейського університету, команди «Воркаут».

Перемогла дружба, а от головний приз – булаву передали Гетьману «Європейської держави», ректору – І.І. Тимошенку.

Захід завершився загальною піснею «Вольному воля» у виконанні вокалістів Вокальної студії «Овації» та акторів Народного театру «Етуаль».

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard