Вгору
  • У Європейському університеті відбулася VI Міжнародна науково-практична конференція "Актуальні питання забезпечення кібербезпеки та захисту інформації"
  •  

У період з 19 по  22 лютого 2020 р. відбулася міжнародна науково-практична конференція «АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КІБЕРБЕЗПЕКИ ТА ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ», яку Європейський університет шостий рік поспіль проводить спільно з Національним авіаційним університетом. Актуальність обраної проблематики для проведення науково-практичної конференції не викладає сумнівів. Оскільки характерною рисою функціонування суспільства та держави на сучасному етапі є зростання ролі інформатизації, тому знання про способи захисту і збереження даних є ключовим інструментом фахівця з інформаційної безпеки.

У роботі науково-практичної конференції взяли участь науковці, викладачі та представники бізнесу. Протягом чотирьох днів учасники конференції обмінювалися досвідом застосування найактуальніших інструментів захисту інформації, обговорювали механізми найбільш ефективних рішень запобігання кіберзагрозам.

Традиційно конференція проходила на базі туристичного комплексу Європейського університету «Едельвейс» у Карпатах. Тому у вільний час учасники конференції мали можливість милуватися засніженою красою Карпат, кататися на лижах, дихати цілющим весняно-зимовим повітрям, взяти участь у цікавій екскурсії та турнірі з шахів.

Важливо, що за результатами конференції буде опублікована збірка матеріалів тез та доповідей учасників конференції.

Матеріали VІ міжнародної  науково-практичної конференції "Актуальні питання забезпечення кібербезпеки та захисту інформації" (19 - 22 лютого 2020 р.)

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard