Вгору
  • У StartupClubEU відбувся фінальний пітчинг студентських стартап-проектів
  •  

У стартап клубі Європейського університету відбулася найочікуваніша подія грудня - фінальний пітчинг студентських стартап-проектів!

7 та 9 грудня 22 креативні команди представили свої інноваційні ідеї - результати роботи за осінній стартап сезон!

Найкращі 10 резидентів  - учасників фіналу стартапів тепер мають можливість взяти участь у безкоштовній інкубаційній програмі YEP!Starter без проходження конкурсу!

А 5 команд- переможців рекомендовано до участі у Всеукраїнському конкурсі стартапів від Міжнародної програми YEP! Вітаємо всіх учасників та бажаємо їм подальшого успіху у покращенні та реалізації своїх стартап ідей!

 

З гордістю представляемо 10 найяскравіших команд за оцінками нашого компетентного жюрі:

"GetPlace" - Додаток для бронювання місць в ресторанах від команди Пака Дмитра, Піпи Марка, Копилова Микити, Косовського Дениса, Семененко Діани.

"Скануй" - Додаток для сканування Data Matrix коду з додатковою інформацією від команди Мицика Лева, Галагана Олексія, Станкевича Марка, Турченка Олексія.

Сайт-конструктор і кастомізація ноутбуків від команди Тонковида Тимофія, Романенка Миколи, Мельника Владислава.

"EU Sudent Card" - Універсальний студентський квиток + знижкова карта + накопичувальна карта та проїздний від команди Правдюка Владислава, Довгополова Никити, Луговця Елізара.

"Smarty InSole" - Розумна устілка з gps навігацією від команди Білецького Родіона, Вакуленко Софії, Потабенка Микити, Сміяна Віталія.

"In Hobby" - Додаток для пошуку людей зі схожими хобі / захопленнями від команди Маланчука Філіпа,  Білозора Андрія,  Аргунова Олександра,  Павлова Данила,  Соколовського Андрія.

"Hear The Silence" - Музичний додаток для піару музикантів-початківців від команди Дєдуха Віталія, Ніколаєнка Назара, Оселедько Валентини, Маєвського Дмитра.

"Flash-bank" - Чохол для телефону, який буде з'єднаний із повербанком та заряджати телефон через дотик від команди Ларкіної Лізи, Оверченка Максима, Шпаченка Артура.

"Sonya1" - Навушники для запам'ятовування інформації у сні та додаток до них від команди USBNP.

"Movecx"  - Мобільний додаток, що відслідковує активність в соціальних мережах від команди Ставінчука Богдана, Новохатнього Тараса, Володіної Валерії, Малюти Владислава.

 

Отже, осінній стартап семестр завершено! Дякуємо нашим  резидентам та експертам, які були разом з нами в цьому онлайн сезоні!  Слідкуйте за новинами за хештегом #startupclubeu, бо попереду у нас ще багато стартап цікавинок і новинок!

   

   

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard