Вгору
  • Участь представників Європейського університету у промо-івенті міжфакультетської магістерської програми «Економічна безпека підприємництва»
  •  

Виклики сьогодення вимагають змін у підготовці сучасних фахівців у будь-якій сфері.
Саме тому, з метою ознайомлення з досвідом Київського національного університету імені Тараса Шевченка, декани Європейського університету відвідали промо-івент міжфакультетської магістерської програми «Економічна безпека підприємництва».
Захід відбувся 5-6 квітня 2019 року в Червоному корпусі університету.


Презентована магістерська програма є актуальною у зв’язку із загрозами та викликами, що існують у глобальному просторі. Спікерами заходу були Жан-Паскаль Зандерс, кандидат політичних наук, директор The Trench (Бельгія), експерт з CBRN-безпеки, Шебнем Удум, кандидат економічних наук, доцент кафедри міжнародних відносин Університету Хаджеттепе (Анкара,Туреччина), Володимир Давидоський, доктор фізико-математичних наук, завідувач відділу теорії ядерних процесів Інституту ядерних досліджень НАН України та інші. Доповідачі акцентували увагу на тому, що в Україні виникла гостра потреба щодо підготовки фахівців з економічної безпеки підприємництва – аналітиків з CBRN-безпеки та експортного контролю. CBRN-безпека – це сукупність різноманітних заходів із запобігання розповсюдженню та контроль за обігом (chemical, biological, radiological, nuclear) товарів і технологій подвійного використання.

Освітня програма, яка була презентована під час заходу, спрямована на теоретичну і практичну підготовку фахівців з економічної безпеки підприємництва на рівні сучасної європейської освіти та світового досвіду - аналітиків з експортного контролю товарів (технологій) подвійного використання.

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard