Вгору
  • В Європейському університеті відбулася традиційна Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція "Стратегії стійкого розвитку економіки"
  •  

17 грудня 2021 року у Європейському університеті відбулася традиційна Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Стратегії стійкого розвитку економіки», яку було організовано та проведено кафедрою фінансів, обліку та оподаткування. Мета конференції – обговорення науково-практичних проблем розвитку економіки, правової системи України, фінансових процесів епоху діджиталізації, розробка рекомендацій щодо їх розв'язання на основі думок і поглядів вчених-економістів, науковців та практиків.

На конференції з вступним словом виступив завідувач кафедри фінансів, обліку та оподаткування, д.е.н., професор Кужелєв М.О., який привітав учасників і гостей та повідомив, що цього року оргкомітет отримав більш ніж  80 заявок та тез доповідей від провідних вчених та студентів з різних закладів вищої освіти України.

З привітальним словом від адміністрації Університету виступив д.е.н, доцент, проректор з наукової роботи Європейського університету Гудзь Ю.Ф., який побажав організаторам та всім учасникам плідної роботи.

Проректор з аналітичної та дослідницької роботи д.е.н, професор Прокопенко Н.С. також привітала всіх присутніх зі святом науки та розповіла про ключові напрямки наукових досліджень у Європейському університетіта новий перспективний напрям роботи –розвиток фінансових технологій.

Особливий інтерес присутніх викликала доповідь аналітика консолідованої звітності міжнародної компанії «Максі груп Інтернешнл», к.е.н. Біленко Д.В. на тему «Порівняльна оцінка ефективності інвестицій у різні криптовалюти на різних часових горизонтах».

Питанням розвитку підприємництва в Україні присвятила свою доповідь завідувач кафедри економіки, екології та практичного підприємництва д.е.н., професор Гривківська О.В.

Не менш цікавою була й доповідь доцента кафедри фінансів, обліку та оподаткування, к.е.н.Федини  В.В. про запровадження в Україні 2 рівня пенсійного забезпечення громадян.

Після закінчення пленарного засідання всі учасники конференції перейшли до роботи в секційних засіданнях.За результатами конференції буде видано електронний збірник тез доповідей.

    

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard