Вгору
  • Вітаємо команди Європейського університету – учасників XV Міжнародної студентської олімпіади KPI-OPEN 2021, одного з найбільших змагань з програмування у світі!
  •  

З 5 по 8 липня 2021року проходить XV Міжнародна студентська олімпіада з програмування імені С.О.Лебедєва та В.М.Глушкова, у якій беруть участь дві команди студентів факультету інформаційних систем і технологій Європейського університету.

Олімпіада KPI-OPEN - одне з найбільших змагань з програмування в світі. Основна мета її проведення - це привернення уваги суспільства до інтелектуальних змагань серед студентів, популяризація інтелектуального розвитку та роботи в команді, підвищення професійного рівня молодих фахівців, розвиток міжвузівських зв'язків, а також налагодження особистих контактів між студентами різних міст і країн. У той же час, IT-компанії, які приєднуються до проведення олімпіади, отримують відмінний шанс знайти нових співробітників серед кращих з кращих.

Також під час проведення олімпіади проходять презентації, семінари і лекції, на яких фахівці IT-компаній діляться своїм практичним досвідом і знаннями, а також знайомлять молодих програмістів із завданнями, які стоять перед сучасною індустрією. В 2021 році олімпіада проходить в дистанційному онлайн форматі.

Згідно розкладу олімпіади, 5 і 6 липня відбувся тестовий і перший тур змагань з програмування, а також вебінари від ІТ компаній. У цих заходах Європейський університет представили 2 студентські команди, а саме магістранти спеціальності «Комп’ютерні науки» Максим Тодоров, Герман Остапенко, Максим Кузьменко, Денис Матвієнко та команда студентів 2 курсу ФІСТ Марк Піпа, Денис Косовський та Тимофій Тонковид.

Команда EU-team Європейського університету пройшла у 2 заключний тур змагань олімпіади, що проходить 7 липня 2021року.

Вітаємо нашу команду інтелектуалів і бажаємо їй успіху та перемоги!

Результати змагань будуть оголошені 8 липня 2021року.

Вболіваймо за наших студентів разом!

Більше інформації про захід:

  

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard