Вгору
  • Вітаємо випускників Європейського університету 2011
  •  

picМинулої неділі на університетській площі відбулося вже традиційне свято «Випускник Європейського університету – 2011». Привітати студентів зібралися представники органів місцевого самоврядування, посольств, релігійних організацій, і, звісно, викладачі, батьки, друзі.

Із вітальним словом до випускників звернувся проф. Тимошенко Іван Іванович, ректор Європейського університету, Голова Асоціації навчальних закладів України приватної форми власності. Він, зокрема, коротко розповів про славну історію Європейського університету, якому в цьому році виповнюється 20 років з моменту заснування, привітав зі святом випускників та їх батьків, а також офіційно відкрив свято «Випускник Європейського університету – 2011».

pic pic pic

Привітати випускників прибули і високоповажні гості: голова піклувальної ради Європейського університету, доктор філософських наук, професор Толстоухов Анатолій Володимирович, Голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Рюмшин Сергій Миколайович та інші.

pic pic pic

Особливо теплими, сповненими материнської турботи, були виступи першого проректора Європейського університету Тимошенко Зої Іванівни та проректора університету, директора Інституту права та безпеки підприємництва Тимошенко Олени Іванівни. І це недивно, бо кожна дитина, за роки навчання в університеті становиться рідною. Це підтверджується і виступами випускників, які щиро дякували ректорові, проректорам, деканам та викладачам за їх турботу, допомогу та розуміння студентської молоді, а також за створення чудових умов для навчання і відпочинку, за можливість самореалізації на творчому шляху: у вокальних та хореографічних студіях, на міжнародних та всеукраїнських фестивалях.

pic pic pic

Благословив всіх випускників у добру путь дорослого життя Єпископ Богуславський Євстратій.

На завершення заходу під гімн Європейського університету на щастя на долю було розбито горщика і кожний студент міг взяти з собою його частинку, а кольорові кульки, що були запущені у небо понесли разом з собою мрії та надії сьогоднішніх випускників, які завтра обов'язково стануть професіоналами та гордістю будь-якої структури. Ми впевненні в цьому! Тож, в добру путь, випускники Європейського університету! Нехай щастить вам на життєвих стежинах!

Проректор з організаційно-виховної роботи
кандидат історичних наук
Л.В.Лукінова

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard