Вгору
  • Вивчайте з нами основи економіки майбутнього!
  •  

 

Як ви думаєте, яку економіку сьогодні називають економікою майбутнього та як це пов’язано з циркулярною економікою? Цікаво? Розповідаємо.

 

 Циркулярна економіка (circular economy) є економікою замкненого циклу. Вона дозволяє збільшити виробництво та споживання з меншим негативним впливом на навколишнє середовище, і водночас робить компанії більш інноваційними та конкурентоспроможними. Вона розглядається як нова траєкторія розвитку суспільства. Саме тому її ще називають економікою майбутнього та розглядають як один із ключових механізмів розроблення й реалізації стратегії бізнесу на сучасному етапі. У зв’язку з цим більшість країн ЄС, США, Китай, Японія, Південна Корея за пріоритет у своїх довгострокових стратегіях поставили розвиток циркулярної економіки. Доєдналася до цих ініціатив і Україна, адже циркулярна економіка створює величезні можливості для модернізації виробництва і впровадження промислових інновацій, забезпечуючи щорічний приріст ВВП на 7 %.

 

Крім того, 44% компаній з першої сотні списку Fortune Global обрали для себе стратегію розвитку циркулярної економіки, яка сприяє скороченню їх витрат на сировину, розширенню ринків збуту, поліпшенню репутації бренду та діалогу з покупцями, підвищенню їх лояльності, створенню конкурентної бізнес-моделі тощо.

 

Хочете більше дізнатися про інструменти та механізми реалізації циркулярної економіки, які допоможуть вам започаткувати стабільний і прибутковий бізнес?

 

Лише наші програми, орієнтуючись на передові європейські практики та враховуючи тренди розвитку світової економіки, допоможуть вам бути готовими до викликів, що принесуть тенденції майбутнього, та перетворити теорію на ефективні дії, отримавши конкурентне лідерство завдяки економіці замкнутого циклу. Саме вивчення таких дисциплін, як «Зелена економіка», «Циркулярна економіка», «Біоекономіка» нададуть вам можливість створити конкурентну бізнес-модель відповідно до обраної стратегії циркулярної економіки, примножити успіх своєї компанії та забезпечити максимальну ефективність прийнятих вами управлінських рішень. Відкрийте з нами для себе нові рецепти успіху і почніть користуватися ними вже сьогодні.

 

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard