Вгору
  • «Візитна картка факультету» з нагоди Дня Тетяни, покровительки студентства
  •  

Шановні студенти Європейського університету, поздоровляємо Вас із Днем студента!

Хочеться особливо привітати нашого ректора Івана Івановича Тимошенка ! Поздоровляємо Вас із такими чудовими нами - студентами!

picОтож, почнемо! Історія свята бере свій початок з 1755 року коли Імператриця Єлизавета Петрівна підписала указ «Про заснування Московського університету». Оскільки це відбулося на день святої Тетяни, з часом Вона стала покровителькою студентства.

picТож ми вже знаємо із чого все пішло, але ми не знаємо як відсвяткували це свято студенти Європейського університету. А відбувалося це дійство у стінах нашого університету за адресою бул. Вернадського 16в, в концертній залі. І хочу вам сказати, половина цього залу виступала на сцені… Тож було «масштабно» весело!

Концерт на тему «Візитки факультетів» було проведено другий раз за всю історію університету, але все пройшло, як завжди, чудово, тож, як зрозуміла більшість присутніх, надалі це буде традицією.

picУ «візитках» взяли участь студенти ФЕМу, ФІСТу, Юридичного факультету, ФБП та Бізнес-коледжу. Кожна команда показала прекрасні виступи і продемонструвала своє неповторне та унікальне почуття гумору.

Після промови ректора, Івана Івановича Тимошенка, пройшов відбірковий тур, з якого ми дізналися про виступи команд та черговість їх на сцені. Отож, відкриття, так би мовити, нашого «фестивалю» почався виступом юридичного факультету, які всю серйозність своєї професії задмухали пір'ям. Та дали зрозуміти, що з ними потрібно мати або суто серйозні справи, або суто жартівливі.

pic pic

picНаступними в черзі були ФІСТівці. Ох, і гарно ж вони познущалися із наших студентів. Хоча, в роль їм не потрібно було вживатися, а лише правильно показати життя студента… Були присутні в їх виступі і пародії на викладачів, і пародії на самих студентів, але повірте, всім було дуже весело подивитися на себе зі сторони.

picА тим часом поки тривав виступ ФІСТу, за кулісами з нетерпінням чекали своєї черги наші юні, але вже такі досвідченні в акторській грі студенти Бізнес-коледжу. Їх неординарний виступ дуже сподобався всім глядачам.

Підходила черга до факультету безпеки підприємств. Нечисленна команда факультету підтвердила стару істину – «Головне не кількість, а вміння !»

picІ, звичайно, як ми можемо забути про найбільший факультет нашого університету – ФЕМ. Як завжди, їх було багато на сцені, як завжди вони показали всім, що дружні та наполегливі і приготували на кожного із факультетів пародію, де кожен із деканів та викладачів міг себе впізнати.

picАле як не крути, треба оцінити та визначати кращого. Перемогу розділили команди ФЕМу та Бізнес-коледжу з чим ми їх і поздоровляємо!

Ось так пройшов День студентства у стінах Європейського університету! Хотілося б побажати нашому Європейському таких же гарних та веселих свят в майбутньому і побільше перемог всім командам! До зустрічі.

Кореспондент: Покотило Аня 3 курс ФЕМ

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard