Вгору
  • XVІІ Всеукраїнський теоретико-практичний семінар «МОЖЛИВОСТІ І ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ІННОВАЦІЙ СТУДЕНТСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ»
  •  

З 29 січня – 3 лютого 2019 р. на високогірній туристичній базі «Едельвейс» Європейського університету відбувся XVІІ Всеукраїнський теоретико-практичний семінар «МОЖЛИВОСТІ І ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ІННОВАЦІЙ СТУДЕНТСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ». Щороку Асоціація навчальних закладів України приватної форми власності та Європейський  університет запрошують студентів поєднати навчання та відпочинок в Карпатах. Мета семінару -  формування нової української еліти, самореалізація наукового, творчого, організаційного потенціалу  молоді, створення умов для організованого дозвілля та спілкування молодих людей, а також захист своїх прав і інтересів та налагодження співпраці між органами студентського самоврядування.

Зі студентами працювали висококваліфіковані тренери, а саме: Бутенко Андрій Петрович – координатор проекту, кандидат історичних наук, доцент; Ярослав Федоренко - режисер прямих відео-ефірів Українського радіо; Оксана Нечипоренко - помічник ректора по роботі з молоддю Європейського університету; Андрій Шуляк - ментор клубу підприємців SimpleStep; Наталія Дуравкіна - доцент кафедри юридичних дисциплін Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ, к.ю.н.; Кирило Щербик - бізнес-тренер, директор по персоналу Rimini; Подвиженко Артем – директор Центру впровадження інформаційних технологій Європейського університету.

Студенти разом з тренерами говорили про основи студентського самоврядування лідерство, взаємодію з адміністрацією, комунікацію, планування діяльності ОСС; здоровий спосіб життя (профілактика ВІЛ, СНІД; негативний вплив паління, алкоголю та наркотиків на молодь); РR – в органах студентського самоврядування.

Окрім обговорення проблем та інновацій в галузі студентського самоврядування учасники семінару  здобули чудову нагоду на шість днів забути про свої турботи і поринути у світ зимової казки: помилувались чудовими Карпатськими горами та відчули себе маленькою часточкою природи.

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard