Вгору
  • Зимові школи Європейського університету!
  •  

З 3 по 9 лютого 2015 року на спортивно-оздоровчій базі Європейського університету «Едельвейс» у с. Верхній Студений Закарпатської області відбулися одночасно два заходи – Всеукраїнський теоретично-практичний семінар «Можливості і проблеми розвитку інновацій студентського самоврядування» та «V Всеукраїнська зимова правнича школа».

Організаторами виступили: Координаційна рада молодих юристів України при Міністерстві юстиції України, Європейський університет, Асоціація навчальних закладів України приватної форми власності, за підтримки Міністерства юстиції України, проекту USAID «Справедливе правосуддя» та координатора проектів ОБСЄ в Україні.

Метою проведення заходів є формування нової української еліти, підвищення професійного рівня, набуття досвіду та практичних навичок у студентів. За час свого існування проекти стали місцем навчання та обміну досвідом, а також місцем, де можна зазирнути на справжню кухню роботи юриста та вдосконалити навички організатора студентського самоврядування.

Програма шкіл була насичена – понад 30 годин майстер-класів провідних юристів України, адвокатів, суддів та тренерів з особистого розвитку на найрізноманітнішу тематику.

Не обійшлося і без щоденних творчих завдань, посиденьок біля каміну, екскурсій і можливості постійного обміну досвідом з колегами, молодими юристами, студентськими лідерами та визнаними майстрами своєї справи.

Окрім обговорення проблем та інновацій у галузі студентського самоврядування, учасники семінару мали чудову нагоду на п'ять днів забути про свої турботи і поринути у світ зимової казки та помилуватися чудовими Карпатськими горами та відчути себе маленькою частинкою природи.

Для кожного із учасників ці дні стали незабутніми і сповненими новими приємними спогадами. Багато учасників приїздить на цей проект вже не вперше і чекають його цілий рік щоб зустрітися зі старими друзями і знайти нових, щоб отримати знання і поділитися своїм досвідом, а також щоб просто чудово провести час.

Цей проект – маленьке життя. Якщо ти наважився приїхати один раз, то повернешся туди обов’язково.

Студентка 3 курсу юридичного факультету
Мороз Тетяна

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard