Вгору
  • Зустріч студентів та професорсько-викладацького складу Європейського університету з Народним депутатом Олексієм Віталійовичем Плотніковим.
  •  

Зустріч студентів та професорсько-викладацького складу Європейського університету з Народним депутатом Олексієм Віталійовичем Плотніковим.16 грудня в приміщенні Європейського університету в рамках програми «Зустрічі з видатними діячами сучасності» відбулася зустріч студентів та професорсько-викладацького складу Європейського університету з Народним депутатом України від Партії регіонів, доктором економічних наук, професором - Олексієм Віталійовичем Плотніковим.

Захід, як заведено, відкрив ректор університету Іван Іванович Тимошенко. Привітавши гостя і студентів, Іван Іванович ознайомив аудиторію з політичною і громадською діяльністю Олексія Віталійовича Плотнікова і запросив до слова всім відомого політика та науковця, у науковому доробку якого - понад 130 наукових праць.

Зустріч студентів та професорсько-викладацького складу Європейського університету з Народним депутатом Олексієм Віталійовичем Плотніковим.Олексій Віталійович з задоволенням спілкувався зі студентами, відповідав на різноманітні запитання, що стосувалися політичної та економічної ситуації в Україні. Зокрема студентів надзвичайно хвилювало майбутнє України після цьогорічних президентських виборів, які відбудуться 17 січня 2010 року.

Зустріч студентів та професорсько-викладацького складу Європейського університету з Народним депутатом Олексієм Віталійовичем Плотніковим.Відповідаючи на запитання студентів, гість особливо наголосив на низькому рівні професіоналізму сьогоднішньої влади, яка поставила економіку держави на межу виживання. Як один з рецептів виведення української економіки з кризи Олексій Плотніков навів положення передвиборчої програми Партії регіонів – п`ятирічні податкові канікули для всього малого бізнесу, які будуть запроваджені після перемоги Віктора Януковича на президентських виборах.

Закінчуючи зустріч Олексій Плотніков закликав студентство до більш активної позиції у сучасному громадському та політичному житті держави, наголосивши, що доля української держави, її майбутнє знаходиться саме в їх руках.

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard