Вгору
  • 26 травня 2021 року відбулося розширене засідання Вченої ради Європейського університету
  •  

26 травня 2021 року відбулося розширене засідання Вченої ради Європейського університету, на яке були запрошені всі штатні науково-педагогічні працівники, очільники філій, представники роботодавців та партнерів з наукової співпраці. Робота засідання розпочалась із урочистого привітання ректора університету Тимошенко Олени Іванівни з днем народження.

Основними питаннями порядку денного були: новації вступної кампанії 2021 року; форми і методи створення та поширення рекламної продукції: ATL- та WOM-маркетинг;діяльність Центру внутрішнього забезпечення якості освіти та створення Центру координації роботи зі студентами;стан і перспективи розвитку стартап руху в Європейському університеті, результати та продовження участі у проекті «Підприємницький університет» від Міністерства освіти і науки України, Міністерства цифрової трансформації України та Мережі академічних бізнес-інкубаторів УЕР.

Обговорення винесених на розгляд Вченої ради питань супроводжувалося цікавими дискусіями та ідеями щодо підвищення якості підготовки фахівців, збільшення конкурентоспроможності здобувачів і випускників усіх рівнів та ступенів підготовки, формування компетентностей креативного, інноваційного мислення та підприємницьких навичок.

До членів Вченої ради університету звернувся Президент Українсько-Китайської торгової асоціації Чень Чжунфен, який окреслив можливості співпраці між Європейським університетом та китайським бізнесом. Прийнято рішення про підписання двосторонніх партнерських угод.

За результатами роботи Вченої ради прийнято кілька важливих рішень, що ляжуть у стратегію розвитку університету на найближчі три роки.

   

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard