Вгору
  • Cтуденти факультету безпеки підприємств Європейського університету відвідали XI Міжнародний виставковий форум «Технології захисту -2012»
  •  

27 вересня 2012 року студенти факультету безпеки підприємств Європейського університету, які навчаються за напрямом «Управління інформаційною безпекою» відвідали XI Міжнародний виставковий форум «Технології захисту – 2012». Спеціалізована виставка сучасних досягнень у галузі інформаційної безпеки та технологій захисту щороку відбувається у Київському Міжнародному виставковому центрі на Лівобережній.

Вже протягом тривалого часу факультет безпеки підприємств Європейського університету підтримує тісні зв'язки з професійними об'єднаннями, громадськими організаціями у сфері безпеки та з Міжнародним виставковим центром. Стало вже традиційним відвідування спеціалізованих тематичних виставок та участь викладачів та студентів факультету у науково-практичних семінарах, що відбуваються під час їх роботи.

Цього року студенти мали змогу ознайомитись з цікавими експозиціями інноваційних продуктів (проектів), сучасними технологіями захисту, розробленими вітчизняними та іноземними фахівцями. Особливий інтерес викликали досягнення відомих українських компаній та організацій: Центру інформаційної безпеки (м. Запоріжжя), МНС України, Державної інспекції техногенної безпеки України, Державної служби гірничного нагляду та промислової безпеки України, ТОВ «Техногенна безпека» (м. Київ), науково-виробничої фірми «Інтелект» (м.Житомир) та інших. На виставковому форумі були представлені понад 250 підприємств, організацій та установ.

Проблематика побудови систем постійного моніторингу ринку безпеки (послуг) та технічних засобів безпеки стала підвищеним науково-практичним інтересом для багатьох студентів.

За результатами відвідування виставки та аналізу сучасних досягнень індустрії безпеки та технологій захисту заплановано провести тематичне засідання студентського круглого столу.

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard