Вгору
  • День Землі в Європейському університеті!
  •  

picЩороку, 22 квітня люди по всій планеті відзначають День Землі. Цей день став загальнолюдським символічним святом любові і турботи за нашу спільну домівку. Саме 22 квітня в різних куточках земної кулі небайдужі проводять яскраві і водночас корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти та відповідальності. Заходи організовані студентами до Дня Землі у Європейському університеті розпочалися ще задовго до самого свята. Студентами екологами 3-4 курсів були висаджені квіти на території університету. Хочеться відзначити найактивніших студентів, а саме: Золотаренко Олексія, Зорю Павла, Коробку Юлію, Золотих Анастасію, Стецюк Юлію, Шпильову Інну, Ширяєву Дарину.

picЮними організаторами було втілено в життя цікаві та повчальні заходи. Студентами була оформлена привітальна газета, в якій розкривалась суть святкування Дня Землі та історія виникнення цього свята. Весь день в університеті транслювалися роботи студентів 1-4 курсів у вигляді презентацій, які були присвячені глобальним екологічним кризам, захисту навколишнього природного середовища, а також була продемонстрована краса заповідних територій України штучного та природного створення.

Студентками екологами були розроблені анкети, за допомогою яких було здійснено опитування студентів різних факультетів. Мета цього заходу була спрямована на з'ясування ставлення студентів інших спеціальностей до збереження навколишнього природного середовища. Студенти кафедри екології мають надію на те, що їхні старання не залишаться марними, а посіяне зерно бережливого та свідомого ставлення до довкілля проросте та дасть плоди. Всесвітній день Землі, без перебільшення можна назвати святом кожного з нас - землян.

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard