Вгору
  • Дистанційний XХІІІ Міжнародний фестиваль-конкурс студентської художньої творчості «БАРВИ ОСЕНІ – 2020»
  •  

25-27, 30 листопада 2020 року з нагоди Міжнародного Дня студента, з метою активізації культурного життя студентської молоді та зміцнення творчих і дружніх зв'язків між студентами України і зарубіжжя відбувся дистанційний XХІІІ Міжнародний фестиваль-конкурс студентської художньої творчості «БАРВИ ОСЕНІ – 2020». На жаль, у цьому році він проходив в незвичайних умовах карантину.

За ініціативи організаторів конкурсу Асоціації навчальних закладів України приватної форми власності та Європейського університету біля 100 студентів - учасників з 22 закладів освіти України державної і приватної форми власності ( з таких міст: Балта, Бар, Вінниця, Житомир, Київ, Конотоп, Луцьк, Львів, Мукачеве, Одеса, Сторожинець, Суми, Харків) мали нагоду продемонструвати свої таланти на дистанційному фестивалі-конкурсі.  Молодь завжди була і буде найактивнішою частиною суспільства, адже студентські роки - це саме та пора, коли душа і серце бажають простору,  а задуми і бажання стають можливими і реальними. Така кількість учасників тільки підтверджує, що мистецтво  вічне, а  наш фестиваль є святом молодості, натхнення та великих сподівань.

Фестиваль-конкурс проводився у трьох жанрах  за такими номінаціями:

Жанр «Вокально-інструментальний»: народна пісня, авторська пісня, естрадна пісня, академічний спів, інструментально-виконавська майстерність.

Жанр «Хореографія»: народний танець, спортивний танець, сучасний танець, спортивно-бальний танець.

Жанр «Художнє слово»: художнє декламування, авторська поезія.

Засновники  мистецького дійства :

  • голова Асоціації навчальних закладів України приватної форми власності,  ректор Європейського університету, професор Іван Іванович Тимошенко
  • перший проректор Європейського університету, академік Зоя Іванівна Тимошенко  


Журі  фестивалю-конкурсу:

Вікторія Касьянова (Голова журі) - заслужений діяч мистецтв України, кавалер Ордена Святої Варвари, професор кафедри теорії та методики музичної освіти, хорового співу та диригування Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова.

Привітання учасникам фестивалю


Євгенія Пірог  - письменниця, промоутерка читання, організаторка  Всеукраїнської ініціативи  «Додай читання» і Творчого об'єднання «Всі мрії»; авторка рекордних проєктів «Срібна Книга», «Казковий гопак», Міжнародний артбук "Добро-Дій", "Дмитрикова бібліотека".

Привітання учасникам фестивалю


Едуард Абрашеков - керівник шоу-балету «Матадор», танцюрист Міжнародного класу з бальних танців.


Журі, переглянувши відео-записи номерів учасників фестивалю-конкурсу, визначило переможців та не змогло не відзначити високий рівень підготовки конкурсантів та належну організацію фестивалю-конкурсу у незвичному дистанційному форматі.

Всі учасники фестивалю-конкурсу отримають грамоти, а переможці-дипломи та заохочувальні призи.

Підсумовуючи, із впевненістю можна констатувати, що конкурс «Барви осені – 2020», об'єднавши юнацький ентузіазм і завзяття, творчі амбіції й цілеспрямованість, природні і набуті таланти, продемонстрував, що Україна справді має культурно-естетичне майбутнє.

Ми перегортаємо сторінку XХІІІ фестивалю та з нетерпінням чекатимемо наступної зустрічі, сподіваємося вас побачити вже у Києві в Європейському університеті на XХІV вже не дистанційному Міжнародному фестивалі студентської художньої творчості «Барви осені».

Отже, дистанційний XXIII Міжнародний  фестиваль-конкурс студентської художньої творчості «Барви осені» завершено!

         До нових творчих зустрічей!!!

ПЕРЕМОЖЦІ та НОМІНАНТИ дистанційного XХІІІ Міжнародного фестивалю-конкурсу студентської художньої творчості «БАРВИ ОСЕНІ – 2020»

Жанр «Вокально-інструментальний»

Жанр «Хореографія»

Жанр «Художнє слово»

Учасники дистанційного XХІІІ Міжнародного фестивалю-конкурсу студентської художньої творчості «БАРВИ ОСЕНІ – 2020»

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard