Вгору
  • До уваги працівників служб документаційного забезпечення та архівістів!
  •  

Запрошуємо взяти у роботі Науково-практичного семінару: «Організація діяльності архівного підрозділу установ, організацій, підприємств всіх форм власності»

Викладачі Європейського університету за участі провідних фахівців Українського науково-дослідного інституту архівної справи та документознавства та державних архівних установ України нададуть практичні поради щодо організації роботи архівного підрозділу установи, забезпечення його діяльності методично-нормативними документами, взаємодії з державними архівними установами.

Програма науково-практичного семінару також передбачає вивчення законодавчої та нормативної бази з архівної справи та діловодства, принципів формування архівних фондів, організацію експертизи цінності документів, створення довідкового апарату, технологій передавання документів на архівне зберігання, умов їх зберігання, та інші питання ведення архівної справи в установах

Учасники мають унікальну можливість заздалегідь поставити запитання, відповіді на які хотіли б отримати на семінарі.  Для цього необхідно надіслати їх факсом: (044) 424-23-61, написати листа на електронну (doc.inf@kyiv.e-u.in.ua; Рaleha@kyiv.e-u.in.ua) чи поштову адресу: 03115, Київ, бульвар Академіка Вернадського, 16 в.

У вартість семінару, яка становить 480 грн. за одного учасника,  входить: інформаційно-консультативне обслуговування, обговорення доповідей, обмін думками з лекторами та учасниками семінару.

По закінченню семінару його учасники отримують сертифікати.

З урахуванням побажань попередніх учасників, наступні семінари у 2018 році відбудуться: 26 жовтня, 30 листопада  та 21 грудня.

Місце проведення семінару: Європейський університет, м. Київ, бульвар Академіка Вернадського, 16в.

Детальнішу інформацію щодо умов участі у семінарі можна отримати за телефоном: (044) 424-23-61, або написавши листа на електронну скриньку: doc.inf@kyiv.e-u.in.ua, paleha@kyiv.e-u.in.ua

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard