Вгору
  • Європейський університет – ровесник незалежної України!
  •  

24 серпня 2011 року вся Україна святкувала 20-ту річницю незалежності України.

Європейський університет, під час літніх канікул, також плідно працював над підготовкою та проведенням ряду заходів, присвячених 20-тій річниці незалежності нашої держави і нашого університету.

У відповідності з планом заходів щодо відзначення 20-річчя з дня заснування Європейського університету розробленого на виконання наказу ректора від 23 листопада 2010 року №90 «Про створення організаційного комітету…» на основі планів-заходів факультетів, філій та інших структурних підрозділів щодо відзначення цієї ювілейної дати у червні-серпні 2011 року проведені наступні заходи.

Так, декани факультетів Європейського університету спільно із завідувачами кафедр, професорсько-викладацьким складом та лідерами студентського самоврядування підготували стенди про становлення і розвиток власного факультету Європейського університету. Створили ювілейні стенди «Кращі студенти» і філії Європейського університету. На стендах - найсильніші, найрозумніші активні і творчі – наша гордість!

Європейський пишається науковою роботою професорсько-викладацького складу, а саме вийшла до друку монографія «Податкові механізми регулювання економіки аграрного сектору України» та «Інвестиційно-фінансова діяльність підприємств». З цими виданнями всі бажаючі викладачі та студенти можуть ознайомитися в читальному залі бібліотеки Європейського університету.

Збірник наукових статей студентів та викладачів Нікопольської філії Європейського університету «Проблеми та перспективи впровадження інноваційних технологій в галузях національної економіки» є гарним доробком та дарунком для всіх викладачів та студентів.

За підтримки керівництва Нікопольської філії органом студентського самоврядування підготовлено та видано збірник «Вибори студентського самоврядування – перший крок на шляху становлення майбутнього спеціаліста», присвяченого 20-тій річниці Європейського університету. Збірка вміщує матеріали виборів лідерів студентського парламенту з 2007 по 2011 рік, а саме: персональні характеристики лідерів студентського самоврядування, презентації виборчих програм, звіти роботи. Ідея створення збірки є гарним прикладом для інших органів студентського самоврядування філій Європейського університету та інших навчальних закладів України.

Професорсько-викладацький склад Львівської філії представив на розсуд викладачів та студентів свої нові збірки наукових праць: «Гуманістична спрямованість освітніх інноваційних процесів», «Соціально-економічний розвиток Львівської області», «Управління розвитком економічної та соціальної інфраструктури західного регіону в контексті євроінтеграції».

Варто зазначити, що керівники філій неодноразово виступають на місцевому телебаченні з метою популяризації навчального закладу та висвітлення заходів, присвячених 20-тій річниці Європейського університету. Так, з вітальним ювілейним словом до студентів Рівненщини звернувся Лустюк М.Г. - директор Рівненської філії.

З метою виявлення та підтримки найбільш освіченої, талановитої молоді Рівненською філією проведено вікторину-конкурс «Чи знаєш ти Європейський університет?» Вражала захопленість студентів перевагами нашого навчального закладу серед інших ВУЗів України. А саме: прекрасні умови для навчально-виховного процесу, професійний викладацький склад, індивідуальний підхід до кожного студента і сімейна атмосфера.

Колективом Нікопольської філії у співробітництві з міською телестудією «Нікопольський медіа – центр» підготовлено рекламний відеоролик для абітурієнтів університету і міської громадськості, присвячений 20-річниці Європейського університету. Відеороликом про студентське життя пишається і Черкаська філія Європейського університету.

З нагоди 20-річчя Європейського Вінницька філія презентувала ювілейний альбом студентам, викладачам, представникам міської та обласної державної адміністрації.

За ініціативою керівництва Уманської філії відбулось нагородження редколегії газети «Студентський вісник» грамотами виконавчого комітету м.Умань. За ініціативою студентського самоврядування Уманської філії Європейського університету відбулась зустріч лідерів молодіжного та студентського руху міста. Лідери обговорили проблемні та перспективні питання молоді. Студентська молодь Європейського Уманщини, Нікопольщини спільними зусиллями провели благодійну акцію по збору коштів для онкохворих дітей. Всі зібрані кошти безпосередньо передані батькам дітей із важкими захворюваннями. Підтримав Європейський і дитячий будинок «Ромашка», що знаходиться у м.Нікополь.

З метою відзначення 20-ї річниці Європейського університету творчою групою розроблено ювілейну емблему «20 років. Європейський університет».

Ми пишаємося цією датою, бо вона ровесник не тільки незалежної України а й нашої студентської молоді!

Підготувала завідувачка методичного кабінету,
викладач психології кафедри філософії та
соціально-гуманітарних дисциплін Європейського університету
О.В.Роденко

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard