Вгору
  • ІІ Всеукраїнська Осіння правнича школа
  •  

picСтуденти юридичного факультет Європейського університету взяли участь у ІІ Всеукраїнській Осінній правничій школі.

Протягом п′яти днів студенти вітчизняних вишів юридичного спрямування брали участь у правоосвітніх заходах, організованих Міністерством юстиції України та Координаційною радою молодих юристів України при Міністерстві юстиції, до участі у яких залучено представників юридичної професії - науковців, адвокатів, нотаріусів, представників правозахисних громадських об′єднань, органів виконавчої влади.

picУ рамках цього заходу під час майстер-класів студенти знайомились з тонкощами професії нотаріуса та як стати успішним адвокатом; з досвідом роботи у сфері правозахисної діяльності у галузі медичного права; досвідом держав з питань законодавчого врегулювання інституту лобіювання; особливостями правозастосуванням нового КПК, питаннями боротьби з корупцією; окремими питаннями цивільного права та процесу тощо.

Учасники школи взяли участь в інтелектуальному телевізійному шоу «Морський бій» на правову тематику. А також в правовому брейн-ринзі, що відбувався в національному заповіднику «Херсонес-Таврійський». Несподіванкою для молодих правників стало, що в стінах старовинного Херсонесу їх зустріли давньогрецькі боги, та міфічні герої. Театралізоване дійство для учасників правничої школи організували представники Головного управління юстиції в м. Севастополь спільно з науковими співробітниками Національного заповідника.

pic pic pic

Освітня концепція юридичного факультету направлена на постійне залучення студентів до участі в науково-практичних конференціях круглих столах, відвідування майстер-класів провідних юристів-практиків, що дозволяє формувати не лише правника з набором ґрунтовних теоретичних знань, а й суспільно активного та адаптованого до сучасних ринкових умов фахівця.

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard