Вгору
  • ІІІ Всеукраїнська зимова правнича школа
  •  

picЗ 6 по 11 лютого 2013 року на високогірній туристичній базі «Едельвейс» Європейського університету (Мижгірський район, Закарпатська обл.) відбулася ІІІ Всеукраїнська зимова правнича школа, участь в якій взяли студенти-правники з усіх куточків України, що прагнули до підвищення власного професійного рівня, самореалізація наукового, творчого, організаційного потенціалу. Організатором проекту виступила Координаційна рада молодих юристів України при Міністерстві юстиції України спільно з Міністерством юстиції України та Європейським університетом. Організаторам були створені умови для навчання, організованого дозвілля та спілкування молодих людей, налагодження співпраці між правничими студентськими організаціями.

picУсі учасники мали можливість поспілкуватися з досвідченими юристами-практиками, завести нових знайомих, набути нових знань отримати незабутні емоції. Під час навчання пройшли майстер-класи від провідних юристів України та професійних тренерів з особистого розвитку на теми: «Соціальна роль молодого юриста в сучасному суспільстві», "Практичні аспекти договірних відносин», «Новий порядок реєстрації прав на нерухоме майно. Правове регулювання та проблемні питання», «Як побудувати успішну кар'єру молодому юристу», «Управління часом та само менеджмент» та інші. Хочеться сказати щире дякую нашим лекторам, які ділилися не лише знаннями а й досвідом, світобаченням – Інні Топал, Очкольді Миколі, Щотовій Юлії, Ковалевській Катерині, Бутенку Андрію, Проданцю Микиті, Покрещуку Олександру, Мельнику Володимиру, Цімботі Анатолію.

Окрім того, під час перебування у Зимовій школі була унікальна можливість зайнятися активним зимовим відпочинком: покататися на лижах, санчатах, сноубордах, відвідати казковий водоспад Шипіт, Вершину гори Гимба.

picАле незважаючи на щоденне інтенсивне навчання і виснажливі походи в гори учасники щодня натхненно готували незабутні творчі вечори та розважальні шоу-програми, за що дякуємо Аліні Валькевич, Кирилу Щербику, Которбаю Євгену та іншим, вони зуміли показати, що ми одна величезна команда, команда, яка змогла зробити кожного трохи щасливим.

По закінченню ІІІ Всеукраїнської зимової правничої школи, кожен з учасників зміг винести для себе щось корисне та змінити свої погляди на життя та ставлення до професії юриста. Нас закликали любити нашу країну та народ, допомагати тим, хто цього потребує та намагатися зробити хоч невеличкий внесок в розвиток нашої держави.

Зрештою, школа дала нам змогу розкритись, отримати нові знання та гарно відпочити. А головне зрозуміти головну ціль та важливість професії юриста.

До зустрічі через рік!!!!!!

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard