Вгору
  • Назустріч 20-річчю Європейського університету.
  •  

У відповідності з планом заходів щодо відзначення 20-річчя з дня заснування Європейського університету розробленого на виконання наказу ректора від 23 листопада 2010 року №90 «Про створення організаційного комітету…» на основі планів-заходів факультетів, філій та інших структурних підрозділів щодо відзначення цієї ювілейної дати в лютому та березні 2011 року проведені наступні заходи.

Заходи до 20-річчя Європейського університету розпочались з конкурсу краси, сили, грації та інтелекту. 17 лютого проведено відбірковий тур конкурсу краси «Міс і Містер Європейського університету 2011», в якому взяло участь 39 осіб з головного ВУЗу та з філій, а 3 березня – фінальний конкурс краси «Міс і Містер Європейського університету 2011» представлений 25 фіналістами.

23 лютого відзначився проведенням загального свята - День факультету інформаційних систем і технологій, День факультету економіки та менеджменту та День Бізнес-коледжу. До участі у заході запрошені та представлені керівники провідних фірм та компаній, спонсори, меценати. На захід запрошено учнів загальноосвітніх шкіл №69, №96, №76.

Конкурс «Кращий студент факультету» проведений факультетом економіки та менеджменту, факультету інформаційних систем та технологій, факультетом безпеки підприємств, юридичним факультетом тривав протягом 2-х місяців. Кращі студенти факультетів отримали подяку та нагороди за активну участь у студентському житті, успішність у навчанні, добросовісне виконання доручень та за активну громадську позицію.

Заходи передбачені і проведенням конференцій, а саме: 18 березня - ІХ Всеукраїнська науково-практична конференція «Економіка: сучасні проблеми і перспективи» та 30 березня науково-практична конференція «Інновації в контексті соціальної безпеки». До участі у заході запрошені науковці, представники органів влади, випускники.

Пам'ятає, поважає та цінує Європейський і своїх випускників. Так, 25 березня проведено зустріч всіх випускників факультетів 1996-2010 років «І знову зустріч». До Європейського завітало понад 200 осіб. За результатами проведеного заходу створено «Асоціацію випускників Європейського університету».

Активними у проведенні заходів до 20-річниці Європейського університету виступили наступні філії.

Уманською філією оформлено стенд «Досягнення Європейського університету за 20 років!», на якому висвітлено становлення та розвиток Європейського університету за часи його існування. Студенти філії взяли участь у обласному форумі молодіжних проектів та ініціатив «Створення Студентського навчально-інформаційного консалтингового центру» та «Школа молодого державного службовця». Викладачі та студенти філії взяли участь у благодійній акції «Спільно проти туберкульозу».

Привертають увагу заходи Полтавської філії Європейського університету. В обласному журналі-тижневику «Полтавські оголошення» надрукована стаття директора філії О.Томіліна «Європейському університету – 20 років!» В читальному залі бібліотеки розміщено виставку науково-методичних посібників професорсько-викладацького складу. Студенти філії взяли участь у благодійній акції допомоги дітям-сиротам. Проведено круглий стіл «Освіта – пріоритет держави» в м.Полтава ПТУ №9, 31, а також у загальноосвітніх школах №27, 31, 9, 25, 33, 23, 5, 7, 19, 29, 11, 14, 6, 8, 2, 17, 16 в школах Лубенського району: Михнівській, Великосорочинській, Устивицькій, Опішнянській, Лубенському економічному технікумі.

Порадували заходами до 20-річчя і Пирятинська філія, провівши виставку «Мій університет!» в районному будинку культури. Виставку відвідали учні Пирятинської та Гребінської загальноосвітніх шкіл. Яскравим дійством відбувся конкурс художньої самодіяльності «Родослів», на якому викладачі та студенти представили звіт художньої самодіяльності, загальною кількістю 48 учасників. Відвідали захід близько 600 випускників шкіл Пирятинського району.

Висвітлена стаття Нікопольської філії у виданні «Проспект Трубників» під назвою «Європейський університет: 20 років в освітньому просторі». Також, проведено круглий стіл «Стратегія послідовних змін – запорука економічного зростання». Захід проведено з метою формування студентських пропозицій стосовно покращення економічного і соціального життя Нікопольщини. За результатами проведеного заходу надруковано та розміщено статті у газеті «Нікопольська правда».

Севастопольською філією оформлено книжково-ілюстраційну виставку «Європейському університету – 20 років». Мета заходу – ознайомлення з історією створення та сучасними перспективами Європейського університету. На виставці представлені інформаційні буклети, періодичні видання та друковані праці викладачів Європейського університету, збірки матеріалів науково-практичних конференцій та ін.

Заходи Європейського університету активно проводиться не лише в стінах ВУЗу, а і за межами університету та за кордоном.

Помічник першого проректора О.В.Роденко

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard